0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 3 اردیبهشت 1390  7:54 PM

پارکر: بقا در لیگ برتر از جایزه ام مهم تر است

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
بهترین فوتبالیست سال 2011 انگلستان از نگاه نویسندگان عنوان کرد که با سقوط وستهام به لیگ یک، این جایزه بی معنا خواهد شد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 11:50
به گزارش سرویس ورزشی برنا و به نقل از دیلی میرور، اسکات پارکر سی ساله روز گذشته موفق شد عنوان بهترین بازیکن سال 2011 فوتبال انگلیس را به خود اختصاص دهد.

وی ضمن ابراز خوشحالی از کسی این جایزه گفت: در خوشحالی مطلق به سر می برم. دریافت این جایزه واقعا فوق العاده بود. وقتی که با تلفنم تماس گرفتند و گفتند که این جایزه را برده ام، واقعا گنگ شده بودم و نمی توانستم حرف بزنم. کسب یک جایزه همیشه برای شما شوک آور است. با کادرفنی خوبی کار کردم تا این جایزه را بدست بیاورم و مردم هم از من به خاطر کسب این عنوان قدردانی کردند.

پارکر در ادامه اظهار داشت: در سال های اخیر تمام تمرکزم برای ماندن در لیگ برتر به همراه وستهام بود و اگر چنین اتفاقی نیفتد، به شخصه برایم یک ناامیدی بزرگ خواهد بود. ما 5 بازی بزرگ در پیش داریم و بسیار امیدوارم که بتوانیم در این بازی ها امتیازات لازم برای ماندن در لیگ برتر را کسب کنیم. برای من بقا در لیگ برتر از این جایزه اهمیت بیشتری دارد و اگر سقوط کنیم، دیگر این عنوان بی معنا خواهد شد.

نظر شما

نام :
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها