0

ورزشي

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشي
شنبه 3 اردیبهشت 1390  2:15 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با اعلام دبير كل اجرايي بازي‌هاي آسيايي گوانگجو
برنز صميمي به نقره تبديل شد

خبرگزاري فارس: با مثبت اعلام شدن تست دوپينگ پرتابگر ديسك قطر در بازي‌هاي آسيايي گوانگجو مدال برنز صميمي به نقره تبديل شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي فدراسيون دووميداني، گوشي يانگ دبيركل اجرايي بازي‌هاي آسيايي گوانگجو در نامه‌اي خطاب به بهرام افشارزاده دبيركل كميته ملي‌المپيك ايران اعلام كرد كه نمونه آزمايش دوپينگ محمد احمد دييب پرتابگر ديسك قطري كه در گوانگجو به مدال نقره دست يافته بود، مثبت اعلام شده است.
اين ورزشكار قطري با پرتابي به طول 64 متر و 56 سانتي متر پس از احسان حدادي به نشان نقره دست يافته بود.
محمد صميمي ديگر پرتابگر ايران در اين ماده پس از حدادي و پرتابگر قطري سوم شد.
حدادي با ثبت ركورد 67 متر و 99 سانتي متر ضمن علاوه بر كسب مدال طلا، ركورد بازي‌هاي آسيايي را نيز شكست.
محمد صميمي با پرتاب 63 متر و 46 سانتي متر در اين مسابقه به مدال برنز دست يافته بود كه به اين ترتيب مدال وي به نقره تبديل شد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها