0

ورزشي

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشي
شنبه 3 اردیبهشت 1390  2:14 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
صف طويل هواداران براي عكس گرفتن با جام
رئال مادريد تماشاي جام پادشاهي را آزاد اعلام كرد

خبرگزاري فارس: جام حذفي اسپانيا پس از ترميم اساسي و بدون آنكه تعويض شود در موزه برنابئو براي تماشاي عموم قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، صف بسيار طولاني از هواداراني كه حتي با گرفتن مرخصي يك روز كاري خود را فداي تماشاي جام پادشاهي كرده‌اند تشكيل شده و رئال مادريد تماشاي جام ترميم شده را براي عموم آزاد اعلام كرده است.
درون صف طولاني ايجاد شده عده زيادي از ژاپني‌ها را مي‌شود ديد كه تنها به خاطر تماشاي اين جام و گرفتن عكس يادگاري با آن راهي مادريد شده‌اند و البته رئال مادريد به احترام مردم ژاپن از اين افراد هيچ مبلغي براي ورود به موزه برنابئو دريافت نمي‌كند.
هوادراني كه كارت رسمي هواداري دارند با 2 يورو و ساير مردمي كه بدون كارت رسمي هواداري وارد مي‌شوند با 15 يورو وارد موزه برنابئو مي‌شوند.
سازنده جام حذفي اسپانيا، آلگره روز گذشته براي سومين بار در حضور خبرنگاران اسپانيايي گفت: جام در حد كما قرار داشت و من آن را نجات دادم، نوار دور پايه جام كاملا تعويض شده و دسته آن نيز بار ديگر با چسب مخصوص به گودي مركزي جام متصل شده است و هيچ مشكل ديگري وجود ندارد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها