پاسخ به:ورزشي
شنبه 3 اردیبهشت 1390 2:13 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد گفت: آرسنال و چلسي آسوده خاطر باشند تيم من صدر جدول را تا روز آخر حفظ خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه ايندپنديت، سرآلكس فرگوسن لحظاتي پس از آنكه حرفهاي همتاي آرسنالياش روز گذشته در رسانههاي بريتانيايي منتشر شد، واكنش نشان داد. اين مربي 69 ساله اسكاتلندي كه يك ربع قرن باافتخار تمام هدايت شياطين سرخ را برعهده دارد اظهار داشت: به آرسنال و چلسي ميگويم، آسودهخيال باشند منچستر به هيچوجه رده اول جدول را از كف نخواهد داد.
اين مربي مجرب با بيان اين جمله پاسخ خوشخياليهاي مسئولان دو تيم رده دوم و سوم جدول، بخصوص آرسن ونگر را داد كه گفته بود منيونايتد دچار لرزش خواهد شد و از صدر جدول فروخواهد افتاد.
پيرمرد خستگيناپذير اولدترافورد ادامه داد: همين چند هفته قبل بود كه گفتم آرسنال رقيب ما در مسير قهرماني نيست. ديديد كه اين تيم حتي به رده سوم نيز سقوط كرد. آن زمان گفتم چلسي براي ما بخاطر رقابتش مهمتر است. ظاهرا آن موقع دوستان به حرفهاي من توجهي نكردند و آن را نه شنيدند.
وي ادامه داد: آنچه مشخص است اين كه منچستر تا روز آخر همچنان با قدرت به كار خود ادامه خواهد داد و صدر را حفظ ميكند. تنها بايد مراقب چلسي بود كه از تجربه زيادي برخوردار است.
او گفت: به هر دو حريف احترام ميگذارم. آرسناليها بازيكنان بهتري دارند، ولي فوتبال چلسي بهتر است؛ اما هر دو تيم، در مسير قهرماني به پاي ما نميرسند.
منچستر يونايتد اكنون پس از 33 هفته صاحب 70 امتياز است و با دو تيم رده دوم و سوم جدول، يعني چلسي و آرسنال، 6 امتياز فاصله دارد.
انتهاي پيام/