0

استانها

goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:استانها
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:49 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي تيم شاهين بوشهر:
شهرداري بر حسب اتفاق 2 گل به ثمر رساند

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم شاهين بوشهر گفت: تيم شهرداري در خانه خود كاري نكرد و بر حسب اتفاق هر دو گل را به ثمر رساند.

اكبر ميثاقيان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبريز اظهار داشت: آرزوي قلبي من اين است كه هر دو تيم شاهين بوشهر و شهرداري تبريز در ليگ برتر ماندي شوند.
وي ضمن خرسندي از حضور مجددش در تبريز عنوان كرد: من مردم تبريز را از صميم قلب دوست دارم، پنج ماه در خانه بودم اما روزي نبود كه با مردم تبريز نباشم و من عاشق شهر تبريز هستم و بدون اغراق بهترين خاطرات ورزشي من بعد از ابومسلم در شهرداري تبريز رقم خورده است.
ميثاقيان در همين مورد افزود: تيم شهرداري تبريز تيمي گمنامي بود كه من به ليگ برتر آوردم، بدون باخت با كم‌ترين گل خورده و بهترين مهاجم و اين اتفاق هر صد سال يك بار اتفاق مي‌افتد اما تبليغات موفقيت من در شهرداري كم بود و رسانه‌هاي به اين موفقيت زياد نپرداختند.
سرمربي تيم شاهين بوشهر در مورد بازي تيمش مقابل شهرداري تبريز اظهار داشت: تيم شهرداري در خانه خود كاري نكرد و بر حسب اتفاق هر دو گل را به ثمر رساند، اما گل‌هاي تيم من با كار تاكتيكي به ثمر رسيد و شهرداري اگر قوي بود بايد ذوب آهن ده نفره را تحت فشار مي‌گذاشت.
وي افزود: در بازي ما مقابل شهرداري پنج فرصت تك به تك را از دست داديم و در روز بدمان بهتر از تيم شهرداري بوديم.
ميثاقيان ادامه داد: بازيكنان شاهين بوشهر واقعا با فداكاري بازي مي‌كنند و اين بازيكنان را نمي‌توان با بازيكنان پولدار تراكتور‌سازي و شهرداري مقايسه كرد.
وي در مورد قبول مسئوليت باشگاه شاهين بوشهر گفت: من آدم ماجراجويي هستم و دوست دارم كارهاي مشكل را قبول كنم براي همين مسئوليت اين باشگاه را پذيرفتم.
سرمربي سابق تيم شهرداري تبريز در مورد نتايج تيم شهرداري تبريز بعد از بركناري‌اش از اين تيم گفت: حتما تيم شهرداري قوي شده است.
تيم شهرداري تبريز و شاهين بوشهر در هفته سي و يكم ليگ برتر فوتبال كشور به تساوي دو بر دو دست يافتند.
تيم شاهين بوشهر با 34 امتياز در رده يازدهم جدول ليگ برتر قرار دارد.
انتهاي پيام/غ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها