0

استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:استانها
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:41 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس پليس امنيت عمومي استان قزوين خبر داد:
تشديد برخورد پليس با اراذل و اوباش قزوين

خبرگزاري فارس: رئيس پليس امنيت عمومي استان قزوين گفت: اراذل و اوباش مي‌دانند كه جايگاهي در قزوين ندارند و امسال نيز اقدامات در حوزه برخورد با آنها را با شدت بيشتري انجام مي‌دهيم.

رضا محتشمي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قزوين اظهار داشت: ما در اوايل نيمه نخست سال گذشته، نزاع‌هاي دسته ‌جمعي را در روستاهاي اطراف داشتيم ولي از نيمه دوم سال گذشته شاهد اين نزاع‌ها نبوديم چراكه يك بررسي ويژه روي علل نزاع‌ها داشتيم.
وي ادامه داد: ما علت را در بحث نزاع‌ها ريشه‌يابي كرديم كه در مجموع انگيزه بسياري از اين نزاع‌ها مسائل مالي، ملكي و آب است و از طرفي نيز آمده و نقش اراذل و اوباش را در نزاع‌هاي فردي پيگيري كرديم.
رئيس پليس امنيت عمومي استان قزوين اضافه كرد: با جمع‌بندي اين موارد به اين نتيجه رسيديم كه بايد اقدامات شديدتري را داشته باشيم از اين‌رو يك تيم ويژه مبارزه با اراذل و اوباش را تقويت كرده و اراذل و اوباش را به سه سطح يك، 2 و 3 تقسيم كرديم.
وي عنوان كرد: در سطح اول، 15 نفر از اراذل و اوباش را به صورت ويژه تحت نظر گرفتيم و نيروهايي را گذاشتيم كه تمام تحركات اينها را بررسي و كوچك‌ترين تخلف را از منظر قانوني پيگري كنند.
محتشمي خاطرنشان كرد: اراذل و اوباش سطح اول را كه شناسايي كرده بوديم تحت كنترل و سيطره ما هستند و تحرك خاصي نيز از اينها نيست و اگر تحركي نيز داشته باشند بلافاصله با حكم مقام قضايي دستگير مي‌كنيم به طوريكه امسال و سال گذشته شاهد دستگيري تعدادي از اينها بوديم.
وي عنوان كرد: تعدادي از اين اراذل و اوباش كه متواري بودند در شهرستان‌هاي اطراف از جمله نقده دستگير كرده‌ايم و اخيرا نيز «ع.ب.ش» را كه متواري بود، شناسايي كرده و دستگير كرديم.
رئيس پليس امنيت عمومي استان قزوين اعلام كرد: تعدادي از اراذل و اوباش در تقسيم‌بندي ما جزو سطح 2 و 3 هستند كه اينها نيز تحت كنترل ما قرار دارند و تعدادي كه در سطح 3 هستند در واقع افراد نوظهور هستند و تازه به سن نوجواني و جواني رسيدند و مي‌خواهند شرارت كنند كه اينها را نيز شناسايي كرده و مدنظر هستند و در صورت تخلف به مراجع قضايي معرفي مي‌كنيم.
وي يادآور شد: ما در نيمه دوم سال گذشته بالغ بر پنج دستگاه موتورسيكلت اين افراد كه كار شرارت را انجام مي‌دادند، متوقف كرديم و بالغ بر ده‌ها قبضه چاقو، قمه و آلت قداره از اينها كشف كرديم.
محتشمي تأكيد كرد: اراذل و اوباش مي‌دانند كه جايگاهي در قزوين ندارند و بايد بروند و امسال نيز اقدامات در حوزه برخورد با اراذل و اوباش را با شدت بيشتري انجام خواهيم داد كه در فروردين ماه امسال در دستگيري اراذل و اوباش چهار درصد افزايش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته شاهد هستيم.
انتهاي پيام/آ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها