0

استانها

goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:استانها
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:36 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي ملوان بندر انزلي:
هر كس كه در فوتبال ما بيشتر هياهو كند موفق‌تر است

خبرگزاري فارس: سرمربي ملوان بندر انزلي گفت: به نظر من هر كس كه در فوتبال ما بيشتر هياهو كند، موفق‌تر است و اين امر به اثبات رسيده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، فرهاد پورغلامي شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران پس از شكست تيمش مقابل فولاد خوزستان گفت: به نظر من هر كس كه در فوتبال ما بيشتر هياهو كند، موفق‌تر است. چطور مي‌شود كه من در بازي مقابل شهرداري تبريز سنگ مي‌خورم ولي يك نفر از اعضاي كميته انضباطي اين قضيه را پيگيري نمي‌كند؟ چطور مي‌شود كه در برنامه 90 يك كفش سفيد 10 بار نشان داده مي‌شود و روي اين قضيه بحث مي‌شود ولي در خصوص سنگ خوردن ما در بازي قبل چيزي گفته نمي‌شود. جالب‌تر اينكه تيم شهرداري تبريز را 10 ميليون جريمه مي‌كنند ولي بازيكنان ما را براي چند بازي محروم مي‌كنند.
وي خطاب به رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: شما بايد چند دقيقه خودت را جاي ما قرار دهي و فحاشي كردن تماشاگران را بشنوي، آيا بعد از آن عكس‌العملي انجام نمي‌دهي؟
وي درباره بازي مقابل فولاد خوزستان گفت: در 15 دقيقه اول بازي فولاد خيلي بهتر بازي را شروع كرد ولي ما رفته رفته بهتر شديم و توانستيم بازي پاياپايي انجام دهيم.
پور غلامي افزود: در اوايل بازي فولاد دو موقعيت بسيار خوب داشت اما در نيمه دوم بازي، بازيكن خوزستاني تيم ما مهدي دغاغله يك موقعيت بسيار خوب نصيبش شد كه آن را به ديرك دروازه زد.
وي ادامه داد: متاسفانه گلي كه دريافت كرديم روي يك ضربه ايستگاهي بود كه قدري جهت باد هم به شوت رضا نوروزي كمك كرد تا قوي‌تر به سمت دروازه ما شليك شود، در نهايت به فولاد و جلالي تبريك مي‌گويم.
سرمربي ملوان بندر انزلي افزود: اين بازي هم براي ما و هم فولاد بسيار مهم بود چون دو تيم پشت سر هم در رده‌هاي ششم و هفتم جدول قرار داشتند. اگر ما قدري بهتر تلاش مي‌كرديم مي‌توانستيم حداقل امتياز را كسب كنيم.
انتهاي پيام/خ30/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها