پاسخ به:استانها
شنبه 3 اردیبهشت 1390 1:33 PM
خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان ري با اشاره به ويژگيهاي حزب مؤتلفه گفت: پشتيباني از ولايت شاخصترين ويژگي حزب مؤتلفه است.

به گزارش خبرگزاري فارس از جنوب استان تهران به نقل از روابط عمومي فرمانداري شهرستان ري، جعفر فرجي در ديدار با اعضاي حزب موتلفه اسلامي شهرستان ري اظهار داشت: شهرستان ري افتخار دارد كه در طول سالهاي دراز همواره سفت و سخت پشتيبان ولايت فقيه بوده و لازمه حيات هر حزب و تشكلي در اين شهرستان اين است كه از ولايت فقيه جدا نشود و خط مشي رهبري را دنبال كند.
فرماندار شهرستان ري در ادامه با تاكيد بر اينكه ولايتمداري و پشتيباني از ولايت همواره شاخصترين ويژگي حزب موتلفه اسلامي بوده است، گفت: حزب موتلفه اسلامي شهرري بايد الگوي ساير احزاب در شهرستان باشد.
وي در ادامه افزود: در آيات و روايات دو حزب كلي مطرح شده است كه يكي حزب خداوند است كه غالب است و ديگري حزب شيطان است كه مغلوب و شكست خورده است.
فرجي خاطرنشان كرد: براي همه ما اين امر روشن است كه بدون تشكيلات منسجم و صالح نميتوان حركت كرد، پس بنابراين ما نيز به اين قبيل تشكلات نياز داريم تا با كار جمعي و تفكر منسجم بتوانيم به موفقيتهاي چشمگير دست يابيم.
فرماندار شهرستان ري مهمترين شاخصه هر حزبي را ارتباط آن با ولايت دانست و اذعان كرد: پيروي از ولايت فقيه و تبعيت از فرامين آن يك تكليف مهم و اساسي براي تمام احزاب، به ويژه حزب موتلفه اسلامي است.
وي ادامه داد: شما اعضاي حزب موتلفه اسلامي شهرستان ري بايد اين جرات و توان را داشته باشيد كه مستقل عمل كنيد و حزب را در چارچوب فرمايشات مقام معظم رهبري نگه داريد و من ميدانم كه موتلفه اسلامي اين توان را دارد تا الگوي صالحي براي ساير احزاب و گروه ها در شهرستان شود.
فرماندار شهرستان ري در پايان عنوان كرد: من انتظار دارم حزب موتلفه اسلامي شهرستان ري تشكيلاتي پويا، مستقل، فكري، عملياتي و پاي كار ولايت فقيه باشد و با ريزش و رويش و جذب جوانان و اعتماد به نسل جديد نشان دهد كه تشكيلاتي اثرگذار، نمونه و الگو در شهرستان است و تداوم حركت ولايي در اين شهرستان است.
در اين ديدار همچنين دبير حزب موتلفه اسلامي شهرستان ري حركت در مسير ولايت فقيه، نيروسازي، پيروي از روحانيت و حفظ و حراست از آرمانهاي شهدا و امام راحل را مهمترين اهداف تشكل موتلفه اسلامي برشمرد.
غلامرضا زارعي در ادامه افزود: حزب موتلفه اسلامي از 47 سال پيش پا به عرصه گذاشته و بدون چشمداشت، در مسير ولايت و انقلاب و خدمت به مردم گام برداشته كه نشانه اين امر كلام شهيد بهشتي است كه اين حزب را به عنوان معبد شناخته است.
انتهاي پيام/آ30/ح