پاسخ به:استانها
شنبه 3 اردیبهشت 1390 1:32 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فولاد خوزستان گفت: ميخواهم در جام حذفي نام فولاد خوزستان را در جمع آسياييها قرار دهم.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، مجيد جلالي شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران پس از پيروزي تيمش مقابل ملوان بندر انزلي در اهواز اظهار داشت: برنامهاي براي جدايي از فولاد خوزستان ندارم و ميخواهم در اين تيم بمانم.
وي با اشاره به اينكه اصليترين برنامههاي تيم فولاد خوزستان براي جام حذفي است، گفت: برنامهريزي در تيم فولاد خوزستان براي جام حذفي انجام شده است و ميخواهم در اين جام نام فولاد خوزستان را در بين تيمهاي آسيايي ثبت كنم و براي اين امر همه توان خود را به كار ميبرم.
وي با اشاره به بازي بسيار خوب فولاد خوزستان در مقابل ملوان بندر انزلي گفت: اين بازي نمايشي از تقابل دو تيم موفق بود و به نوعي ميتوان گفت نمايندهاي از فوتبال جنوب و شمال بود.
جلالي با اشاره به وضعيت فولاد خوزستان گفت: تيم فولاد خوزستان فوتبال خوبي بازي ميكند و ميتواند جايگاه بهتري نيز داشته باشد.
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: شايد در جمع سه تيم نخست ليگ برتر نباشيم اما به همه هواداران اين اطمينان را ميدهم به دنبال جام حذفي هستم تا نام فولاد و فوتبال خوزستان را در جمع آسياييها قرار دهيم.
وي افزود: ملوان تيم بزرگي است و داراي پتانسيل جواني است و اين خصيصه ملوان را موفق ميكند.
جلالي خاطرنشان كرد: شكل كار تيم ملوان بندر انزلي بسيار اميدوار كننده است و در آينده همان ملوان دهه 60 خواهد شد.
انتهاي پيام/خ30/ب