0

بين الملل

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:بين الملل
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:20 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معلمان به صف تظاهرات عليه رژيم آل‌سعود پيوستند

خبرگزاري فارس: معلمان عربستاني روز جمعه مقابل ساختمان آموزش و مديريت شهر حائل اجتماع كرده عليه نبود امنيت شغلي دست به تظاهرات زدند.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني العالم، معلمان سعودي ديروز با حضور در خيابان‌هاي شهر حائل در شمال غرب عربستان خواستار امنيت شغلي و بهبود دستمزدها شدند.

هفته گذشته نيز تظاهراتي مشابه با حضور بيش از 250 تن از فارغ‌التحصيلان بيكار در شهر رياض پايتخت عربستان برگزار شد كه در آن خواستار اشتغال‌زايي در اين كشور منطقه خليج فارس شدند.

معلمان عربستاني در ماه‌هاي اخير بارها با برگزاري تظاهرات و اجتماع خواستار امنيت شغلي و بهبود دستمزدها شده‌اند.

معلمان اين كشور در ماه آگوست گذشته با مقام‌هاي وزارت آموزش اين كشور ديدار كرده و قول بهبود شرايط كاري را گرفتند ؛ اما هنوز اقدامي براي بهبود وضعيت كاري آنان صورت نگرفته است.

در عربستان سعودي برگزاري هرگونه اجتماع و تظاهرات ممنوع و غيرقانوني است. اگرچه در ماه‌هاي اخير شهرهاي مختلف اين كشور بارها صحنه اعتراض‌هاي مردمي عليه دولت و سياست‌هايش بوده است.

مردم شهر رياض جمعه گذشته (26 فروردين) با تجمع در برابر ساختمان وزارت كشور از مقام هاي عربستاني خواستند تا "زندانيان سياسي فراموش ‌شده " را كه به خاطر حمايت از اصلاحات در كشور زنداني شده‌اند، آزاد كنند.

تظاهرات كنندگان مي‌گويند، اين افراد اكنون 16 سال است كه به صورت ناعادلانه و بدون محاكمه در زندان به‌سر مي‌برند.

انتهاي پيام/++*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها