مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بهتر است مسائل فنی را از علی دایی سرمربی تیم بپرسید.
حسین عبدی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی برنا اظهار داشت: به طور قطع اجرای برنامه مربیان برای شکست تیم حریف بستگی به عملکرد بازیکنان در میدان دارد. درباره اینکه گفته می شود تیم پرسپولیس نقشه ای برای بازی ندارد به نظر من بهتر است این پرسش را دایی بپرسید اما هیچ مربی ای تیمش را بدون برنامه و نقشه راهی میدان نمی کند.
وی ادامه داد: خیلی ها می گویند چطور شد که تیم پرسپولیس در بازی برابر ذوب آهن موفق بود ولی در دربی نتوانست از موقعیت هایش استفاده کند. تنها پاسخی که می توانم به ذهن پرسشگر طرفدارانمان بدهم این است که توپ های ما در اصفهان به گل بدل شد ولی در دربی وارد دروازه استقلالی ها نشد. بهتر است از این جهت نیز به نتایج پرسپولیس نگاه کنیم که گاهی موقعیت های مناسب به گل بدل نمی شود و گاهی در یک بازی یک طرفه تمامی توپ ها به تور دروازه حریف می چسبد.
عبدی خاطرنشان کرد: در هر صورت هر تیم و باشگاهی روش خاص خودش را دنبال می کند و برای اجرای برنامه هایش سیاست خاصی دارد؛ اگر آرفی در بازی برابر تیم بنیادکار در دقیقه 90 توپ را از روی خط دروازه حریف به گل بدل می کرد اکنون همه مشغول تمجید و تعریف از علی دایی بودند، این ذات فوتبال است که وقتی تیم تان می بازد همه از شما انتقاد می کنند؛ ولی با تمام این صحبت ها عقیده دارم که تمرکز و برنامه ریزی در رسیدن به موفقیت خیلی مهم است. باز هم می گویم بهتر است علت عدم نتیجه گیری تیم پرسپولیس را از آقای دایی بپرسید زیرا ایشان سرمربی تیم هستند و مسوولیت های فنی را بین همکارانشان تقسیم می کنند.
وی گفت: آقای دایی از روزی که میاچ به عنوان دستیار ایشان شناخته شده مسوولیت ها را طوری تقسیم کرده اند که هر فردی در کادر فنی به کار خودش رسیدگی کند و اکنون تیم پرسپولیس با روش میاچ دوران آماده سازی را پیش از مسابقه پشت سر می گذارد. من هم طبق برنامه ای که آقای دایی در اختیارم گذاشته در تمرینات حاضر می شوم و کار اضافه ای انجام نمی دهم زیرا من دستیار آقای دایی هستم و تابع تصمیمات ایشان خواهم بود.
عبدی در خصوص کاهش شانس پرسپولیس برای صعود از گروه خود در لیگ قهرمانان آسیا به برنا گفت: متاسفانه با شکستی که تیم ما در تهران برابر تیم بنیادکار بدست آورد دیگر باید منتظر نتایج دو بازی بعدی حریفانمان باشیم. کارمان برای صعود بسیار دشوار شده است ضمن آنکه در لیگ برتر نیز فقط باید جایگاه مان را ارتقا دهیم.
مربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که چرا تیم پرسپولیس دو روز پیش از مسابقه با بنیاد کار یک بازی تدارکاتی سنگین برابر تیم ب خودش انجام داد در پایان گفت: من طبق خواسته آقای دایی عمل کردم و تیم ب را برای بازی برابر تیم الف به زمین درفشی فر فراخواندم. من ایران نبودم و بهتر است این سوال را از دایی بپرسید.
نظر شما