تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با شکست برابر پاس همدان راه را برای قهرمانی سپاهان هموار کرد.
به گزارش سرویس ورزشی برنا، در چارچوب هفته سی و یکم رقابت های فوتبال باشگاه های برتر کشور عصر امروز تیم های پاس و ذوب آهن در ورزشگاه قدس همدان به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی 2-1 میزبان خاتمه یافت.
در این دیدار ابتدا پاس در دقیقه 32 توسط مرتضی عزیزمحمدی به گل رسید، اما محمد علی احمدی در دقیقه 36 با شوتی سرکش از پشت محوطه جریمه کار را برای ذوب آهن به تساوی کشاند.
پاس که در این مسابقه دو مرتبه دیرک افقی دروازه ذوب آهن را به لرزه درآورد، در دقیقه 56 با خطای اسماعیل فرهادی صاحبه ضربه پنالتی شد و فرهاد خیرخواه برخلاف جهت حرکت شهاب گردان توپ را تبدیل به گل کرد تا سه امتیاز حساس به حساب همخدانی ها واریز شود.
قضاوت این مسابقه بر عهده علیرضا فغانی بود که به سیدمحمد حسینی، اسماعیل فرهادی و ایگور کاسترو از ذوب آهن و فرهاد خیرخواه و مقداد قباخلو از پاس کارت زرد نشان داد.
پاس با این پیروزی 34 امتیازی شد و با صعود به رتبه چهاردهم به بقا در لیگ برتر امیدوار ماند.
ذوب آهن هم با این شکست 56 امتیازی باقی ماند و راه را برای قهرمانی سپاهان هموار کرد؛ چرا که زردپوشان هم اکنون با 61 امتیاز در صدر قرار دارند.