0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:05 PM

 

 


علمای شیعه بحرین تعرض به قرآن کریم را به شدت محکوم کردند

خبرگزاری رسا ـ شورای اسلامی علمای بحرین، تعرض به قرآن کریم و تخریب مساجد و حسینیه ها را به شدت محکوم و مغایر ارزش های دینی عنوان کردند.


به گزارش خبرگزاری رسا، شورای اسلامی علمای بحرین در بیانیه ای، تخریب مساجد و حسینیه ها و تعرض به قرآن کریم و یورش به هیئت های عزاداری را به شدت محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است: شورای اسلامی علمای بحرین، محکومیت شدید تخریب مساجد و حسینیه ها و تعرض به قرآن کریم و هیئت های عزاداری را اعلام کرده و این جنایت ها که در تاریخ بحرین بی سابقه است را مغایر ارزش های دینی و حقوق طبیعی و قانونی شهروندان می داند.

این شورا افزود: بازداشت زنان عفیفه و پاک بحرینی امر خطرناکی است که با دین و عرف و اخلاق ملت بحرین و عرب ها و مسلمانان غریبه است و علمای شیعه این اقدام را به شدت محکوم می کنند.

علمای شیعه بحرین تاکید کردند: این پسرفت اخلاقی و حقوقی خطرناک باید به سرعت متوقف و منطق دین، عقل و ارزش های انسانی جایگزین آن شود و از دولت می خواهیم تا به خواسته های مشروع ملت فداکار بحرین گوش فرادهد و بداند که شیوه قلع و قمع و انتقام گرفتن از شهروندان، نه تنها به حل مشکلات کمک نمی کند بلکه اوضاع را پیچیده و بحرانی تر خواهد کرد./980/ب902/گ

دانلود فایل ضمیمه


پایان خبر - خبرگزاری رسا
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها