0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
شنبه 3 اردیبهشت 1390  12:40 PM

قتل زن تنها با طناب آبی

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
راز مرد جنایت کار که زن جوانی را در خانه اش با طناب خفه کرده بود، در جریان تحقیقات کاراگاهان پلس آگاهی مشهد فاش شد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:10
به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا، پانزدهم فروردین امسال کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد همزمان با اطلاع از قتل زن جوانی در منطقه قاسم آباد، بلافاصله راهی محل جنایت شدند.

تیم جنایی پس از حضور در خانه این زن با جسد او در حالیکه با طناب آبی خفه شده بود در یکی از اتاق ها روبرو شدند. نخستین بررسی ها نشان داد عامل جنایت با مقتول آشنا بوده و بدون هیچ مقاومتی وارد خانه شده است.
همچنین سرقت نشدن پول، طلا و وسایل با ارزش خانه حکایت از قتل با انگیزه انتقام جویی داشت.

کاراگاهان در ادامه به بازجویی از دختر 10ساله مقتول پرداختند که او اظهار داشت: من و مادرم در این خانه زندگی می کردیم . امروز ظهر وقتی از مدرسه به خانه آمدم با جسد مادرم در اتاق خواب روبرو شدم.همسایه ها  که از طریق داد و فریاد من متوجه ماجرا شده بودند، بلافاصله با پلیس تماس گرفتند.

پس از تحقیقات مقدماتی در محل جنایت جسد برای تعیین علت اصلی مرگ به پزشک قانونی منتقل شد و تیمی از کارآگاهان مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی استان خراسان رضوی تحقیقات در این رابطه را آغاز کردند.

ماموران در جریان تحقیقات محلی دریافتند، مرد حدود30ساله ای بعضی از روزها به خانه این زن رفت و آمد داشته است که روز حادثه نیز در حوالی خانه مقتول دیده شده بود.

با کشف این سرنخ تحقیقات روی مرد ناشناس متمرکز شد و ماموران پس از دو هفته تحقیقات و تجسس گسترده هویت او به نام امیر 30ساله را شناسایی کردند.

در ادامه نیز متهم در محل کارش شناسایی و در عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

امیر پس از انتقال به اداره آگاهی در نخستین بازجویی ها منکر هر گونه ارتباطی با زن جوان شد اما پس از روبرو شدن با دلایل پلیس به ناچار لب به اعتراف گشود.

او درباره انگیزه اش گفت: مدتی است که با مقتول در ارتباط هستم و به او علاقه زیادی داشتم، اما چند هفته قبل با اختلافی که بین ما به وجود آمده بود رابطه ما تیره شد.

روز حادثه برای پایان دادن به این اختلافات به خانه اش رفتم که در آنجا دوباره با هم درگیر شدیم. در یک لحظه کنترلم را از دست داده و او را با رشته طنابی خفه کردم. چون احتمال می دادم هر لحظه دخترش سر برسد سریع از آنجا گریختم.

متهم پس از اعتراف به این جنایت با قرار قانونی از سوی قاضی جنایی مشهد، روانه زندان شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها