پاسخ به:اخبار بين الملل
جمعه 2 اردیبهشت 1390 8:20 PM
خبرگزاري فارس: يكي از رهبران حزب عمل اسلامي بحرين با اشاره به تخريب 28مسجد و نيز به آتش كشيدن 41 نسخه قرآن كريم توسط رژيم آل خليفه، تاكيد كرد كه آتش زدن قرآن توسط نيروهاي اين رژيم، بزرگترين اشتباه استراتژيك است.

به گزارش فارس، "دكتر راشد الراشد " از رهبران حزب عمل اسلامي بحرين در گفتوگو با خبرنگار بينالملل خبرگزاري فارس به جنايات اخير رژيم آلخليفه در تخريب مساجد و آتش زدن قرآن كريم اشاره كرد و گفت: رژيم بحرين طي ماههاي گذشته اشتباهات استراتژيكي زيادي را مرتكب شد كه يكي از اين اشتباهات آن بود كه بحران داخلي را با ورود نيروهاي اشغالگر سعودي و ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس به بحراني بينالمللي تبديل كرد كه بدون مداخله جامعه بينالملل حل نخواهد شد.
وي ادامه داد: از ديگر اشتباهات بسيار بزرگ و استراتژيك رژيم بحرين آن بود كه 28 مسجد را با خاك يكسان كرد و بسياري از اماكن مقدس و مورد احترام مردم بحرين را تخريب كرد.
راشد الراشد افزود: جهانيان اين اقدامات رژيم آلخليفه را ديدند. جهانيان در برابر اهانت "تري جونز " كشيش آمريكايي به ساحت قرآن كريم ساكت ننشستند و قطعا به اين اهانت آلخليفه به قرآن كريم نيز ساكت نخواهد نشست. نيروهاي رژيم آلخليفه در حمله به مساجد 41 نسخه قرآن كريم را به آتش كشيدند و شبكههاي ماهوارهاي تصاوير اين جنايت رژيم آل خليفه را به تصوير كشانده است.
اين رهبر حزب عمل اسلامي بحرين اضافه كرد: مساجد متعلق به خداست و هيچ كس حق هتك حرمت آنها را ندارد و تخريب مساجد اهانت به تمامي مسلمانان به شمار ميآيد. البته بايد ابراز تاسف كرد كه چرا سازمان كنفرانس اسلامي به اين اقدام هيچ واكنشي نشان نداده است و از علما و فقهاي تمامي كشورهاي اسلامي نيز انتظار ميرود نسبت به اين اقدام واكنش نشان دهند.
انتهاي پيام/++