پاسخ به:رسانه وهنر
جمعه 2 اردیبهشت 1390 8:09 PM
خبرگزاري آريا- ضبط سمفوني فردوسي اثر شاهين فرهت با حمايت مرکز موسيقي حوزه هنري و با دغدغه جهاني کردن شاعر ايراني، به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري آريا، شاهين فرهت تازه ترين اثر موسيقايي خود را به ساخت سمفوني «فردوسي» اختصاص داده است. اين اثر چندي قبل در شهر کييف اوکراين با همراهي ارکستر فيلارمونيک اين شهر ضبط شد. وي در اين سمفوني، چهار موومان خود را به معرفي شخصيتهاي شاهنامه اختصاص داده است.
فرهت در قسمت نخست آن با عنوان «فردوسي سخن مي گويد» به روايت خود فردوسي از قهرمانان شاهنامه پرداخته و در موومان دوم با عنوان «رستم» حس و حال حماسي موجود در شاهنامه را با استفاده از سازهاي کوبه اي القا مي کند.
وي در موومان سوم با عنوان «سيمرغ» موسيقي اين سمفوني فضايي فانتزي به خود گرفته و سرانجام در موومان چهارم با عنوان «گرد آمدن تمام شخصيت هاي شاهنامه» از تمام تم هايي که در طول اثر به کار گرفته شده و هر کدام نماد يکي از شخصيت هاي شاهنامه است، استفاده مي کند.
کد خب
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم