0

رسانه وهنر

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:رسانه وهنر
جمعه 2 اردیبهشت 1390  7:53 PM

گزارش آريا از نشست نقد و بررسي اخراجي ها 3؛

ده نمکي در پاسخ به آريا: التهاب جامعه موجب پراکندگي "اخراجي ها" شد/علاقه اي ندارم در مورد نقشم در ماجراي "آدم برفي" حرف بزنم

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- کارگردان اخراجي ها در خصوص پراکندگي مضمون فيلمنامه  گفت: شرايطي از التهاب اجتماعي را در يک روز طراحي کرده ايم و نوع ساختار و حتي فيلمبرداري در خدمت اين شلوغي بوده است.
به گزارش خبرنگار سينمايي آريا، روز گذشته  نشست نقد و بررسي "اخراجي ها 3" با حضور مسعود ده نمکي کارگردان، محمدرضا شريفي نيا بازيگر، فرشاد گل سفيدي مدير فيلمبرداري و امير قادري کارشناس در فرهنگسراي رسانه برگزار شد.
در ابتدا امير قادري از حاضراني که موافق تحريم "اخراجي ها 3" بودند، در خواست کرد که دستشان را بالا بگيرند و ده نمکي در همين راستا گفت: اگر با تحريم "اخراجي ها 3" ، 4ميليارد فروخت پس خواهش مي کنم ما را تحريم کنيد.
مسعود ده نمکي در خصوص تقسيم بندي نادرست سينما ها گفت: اين موضوع به من مربوط نمي شود و در اختيار پخش کننده فيلم است و با هر سينماداري که بخواهد مي تواند قرار داد ببندد.
اخراجي ها به سينما خدمت کرده است
او ادامه داد: اخراجي ها 3 به سينما هاي شهرستانها که تعطيل بودند رونق داده است و اين خدمت بزرگي بود كه اين فيلم انجام داد البته در تهران سالن هاي کوچک در اختيار اخراجي ها قرار گرفت.
اين کارگردان تصريح کرد: اخراجي ها  در هر دوره، بدهي سينماها و کارگردان ها و تهيه کننده هاي بسياري را پرداخت کرد و گردش پول را به گيشه ها آورد.
وي در پاسخ به سوال آريا مبني بر پراکندگي موضوع گفت: فيلم پکيجي از فيلمنامه تا بازيگري و کارگرداني است. ممکن است در بخش هايي ضعف داشته باشد و در بخش هايي قوت که آن قوت ضعف ها را بپوشاند. در مورد اخراجي ها هم مي تواند معدل گيري شود اما شکل مضمون وشلوغ بودن به شرايط خود فيلم باز مي گردد. شرايطي از التهاب اجتماعي را در يک روز طراحي کرده ايم و نوع ساختار و حتي فيلمبرداري در خدمت اين شلوغي بوده است.
او ادمه داد: من سري دوزي ندارم و مانند دوستان نمي توانم در سال چند فيلم بسازم اما اعتقاد من بر اين است که در فيلمي که مي سازم در پلان به پلانش حرفي براي گفتن داشته باشم. اين پراکندگي موضوع نيست و در "اخراجي ها 3" همه داستانها به هم مرتبط است و در پايان به نتيجه مي رسد و قضاوت را بر عهده تماشاگر مي گذارد.
کارگردان فيلم "فقر و فحشا" درباره پرداختن به مسائل قبل از انتخابات گفت: اتفاقات بعد از انتخابات ريشه در قبل از  انتخابات دارد البته نه انتخابات دوره دهم بلکه سال هاي قبل را هم مد نظر داشتم.
ده نمکي اخراجي ها 3 را سخت ترين کار در زمينه فيلمنامه دانست.
وي اظهار داشت: در اين فيلم مصاديق ذيل مفاهيم است چرا كه "اخراجي‌ها 3" را هشدار دهنده ساختم.
در ادامه يکي از حاضرين اظهار داشت: براي سينما کشورم متاسفم که پر فروش ترين فيلمش، اخراجي ها است.
"فرشاد گل‏سفيدي" در مورد نوع فيلم‏برداري اظهار داشت: در "كدام استقلال، كدام پرسپوليس" با مسعود ده‌نمكي همكار بودم و اين كار نيز به صورت دوربين روي دست كار شد تا حس صحنه به مخاطب انتقال داده شود.
كپي كردن فيلم كار کامپيوتر هاي خانگي و کافي نت نيست
تهيه کننده اخراجي ها 3 درباره کپي غير قانوني فيلم گفت: كپي كردن فيلم كار کامپيوتر هاي خانگي و کافي نت نيست و از طريق يک ايميل مي توان فهميد که اين فيلم از کجا آپلود شده است اما سکوت دوستان نشان مي دهد که موافق اين کار هستند و لبخند را مي توان در زير نقاب هايشان ديد.
در بخش ديگري از اين نشست محمد رضا شريفي نيا در پاسخ به سوالي مبني بر پرکار بودنشان تاکيد کرد: به اعتبار تمام فيلمنامه هايي که در منزلم دارم، اگر در سال 100 تا فيلم توليد شود حدود 80 تاي آن به من پيشنهاد مي‌شود اما من در 2-3 فيلم بيشتر بازي نمي کنم.
سينما براي سر گرمي است
او خاطر نشان کرد: گروهي زيادي از مردم به دنبال فيلم هايي هستند که سرگرمشان کند و اساسا سينما براي سر گرمي است.  سينماها دانشکده نيستند که در آن ها فرهنگ را آموزش دهيم. اگر به اين بخش از مردم توجه نشود و براي آنها فيلم ساخته نشود،  به فارسي وان گرايش پيدا مي‌كنند.
ما از مردم خواستيم که به تماشا "جدايي نادر از سيمين" بنشينند
شريفي نيا گفت: من اولين کسي بودم که براي فيلم اصغر فرهادي مطلب نوشتم و از آن تقدير کردم. ما از مردم خواستيم که به تماشا "جدايي نادر از سيمين" بنشينند و ممنونم که به حرف ما توجه کردند اما گروهي از مردم خواستند که اخراجي ها را تحريم کنند.
ده نمکي توضي داد: "اخراجي‌ها 3" به زبان مردم صحبت مي‌كند و حرف دل مردم را مي‌زند پس مورد استقبال قرار مي‌گيرد و من تريبون هيچ جناحي نيستم و اگر نسخه بعدي ساخته شود حرف متعالي‌تري در بر دارد.
در حاشيه؛
شريفي نيا درباره تاخير در اين نشست گفت: دير آمدم که بخش دعوا نشست تمام شده باشد.
در اين نشست از اعتراض "مسعود ده نمکي" نسبت به فيلم "آدم برفي" سخن به ميان آمد.
علي رغم اصرار امير قادري بر پاسخ گويي ده نمکي به اين موضوع، کارگردان فقر و فحشا از پاسخ دادن امتناع کرد.

کد خبر: 20110413120746330

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها