0

رسانه وهنر

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:رسانه وهنر
جمعه 2 اردیبهشت 1390  7:36 PM

سه شنبه 23 فروردين 1390 - 11:54:25 ق.ظ
     
  اخبار مرتبط  
 
 
برگزاري کنسرت حسين عليزاده در تالار وحدت
آغاز فروش بليت کنسرت تهران استاد حسين عليزاده
 
     
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 
گزارش آريا از تالار وحدت؛

کنسرت بداهه نوازي حسين عليزاده و مجيد خلج در تالار وحدت

بزرگنمایی:  
خبرگزاري آريا-  کنسرت بداهه نوازي حسين عليزاده و مجيد خلج شامگاه دوشنبه (22فروردين ماه)، در تالار وحدت برگزار گرديد.
به گزارش خبرنگار هنري آريا،  حسين عليزاده و مجيد خلج در ماه هاي بهمن و اسفند سال گذشته تور کنسرت ايران خود را با اجراي 10 کنسرت  در شهرهاي قزوين، رشت ، گرگان، شيراز وبندرعباس پشت سر گذاشتند و آخرين کنسرت تور خود را شامگاه گذشته دوشنبه (22 فروردين ماه)در تالار وحدت به روي صحنه بردند.
اين کنسرت در دو بخش اجرا، اجرا اول با تك‌نوازي سه‌تار عليزاده در مايه "دوگاه" شروع  و تك ضرب‌هاي مجيد خلج بر تمبك ادامه دهنده آن بود و در آخرين قطعه از بخش نخست اين اجرا خلج با ضرب‌هايي بر بم دايره او را همراهي كرد.
 در اجراي دوم اين بخش از برنامه ، عليزاده به اجراي قطعاتي به  تار پرداخت و مجيد خلج نيز بار ديگر او را با تمبك و بم دايره و زنگ سرانگشتي همراهي كرد.
و در پايان اجرا حسين عليزاده با تشويق تماشاگران روبرو شد ، و به اجرا قطعاتي" شور انگيز" پرداخت. 
ياد آوري خواهد شد که اين کنسرت در سه شب باقي مانده از ساعت 21 در تالار وحدت ادامه خواهد داشت.
کد خبر: 201104121154253


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها