پاسخ به:اخبار استانها
جمعه 2 اردیبهشت 1390 7:56 PM
خبرگزاري فارس: امام جمعه موقت اهواز گفت: كشتار مردم مظلوم و بيدفاع بحرين قلب هر مسلماني را به درد ميآورد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اهواز، آيتالله محسن حيدري ظهر امروز در خطبههاي نماز جمعه اين شهرستان اظهار داشت: كشتار مردم بحرين قلب هر مسلماني را به درد ميآورد و بايد اين مهم را به گوش تمامي جهان رساند كه مردم ايران همواره پشتيبان مردم بحرين هستند.
وي با اشاره به جنايات انجام شده در بحرين افزود: آلخليفه و آلسعود حتي از قرآن سوزي نيز اباهي ندارند و مساجد را بر سر مردم مسلمان تخريب ميكنند.
نماينده مردم خوزستان در مجلس خبرگان گفت: هتك حرمت قرآن و سوزاندن مساجد از جنايات ددمنشانه دولت بحرين است و اين دولت بايد بداند كه ظلم در اين كشور ادامه نخواهد يافت و عاقبت شومي در انتظار دولت ظالم بحرين است.
امام جمعه موقت اهواز همچنين با اشاره به سي دي هايي كه در حال حاضر با عنوان ظهور نزديك است در حال پخش است بيان داشت: پيامهايي كه توسط اين سي دي ها در زمينه نزديكي ظهور امام عصر(عج) پخش شده است دروغ است و هيچ گونه صحتي ندارد.
وي گفت: اين مطالب از قرآن و احاديث نيست و براي مردم و جامعه مشكلات زيادي را ايجاد ميكند و امكان ايجاد فتنه توسط اين مطالب وجود دارد.
حيدري تاكيد كرد: به همين منظور مردم بايد كاملا هوشيار باشند و فريب اين دروغها را نخورند، ظهور امام زمان (عج) قابل پيشبيني نيست و امكان دارد هر روزي اين اتفاق مبارك بيفتد.
انتهاي پيام/خ30/ب