پاسخ به:اخبار استانها
جمعه 2 اردیبهشت 1390 7:36 PM
خبرگزاري فارس: قهرمان دو و ميداني قم در پيكارهاي قهرماني كشور گفت: از اينكه در جمع بزرگان دو و ميداني كشور موفق به كسب مدال شدم بسيار خوشحالم و اين آغاز تلاشم براي رسيدن به عناوين بزرگتر است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، محمد حسين اسكندي پيش از ظهر امروز در حاشيه تمرينات آماده سازي تيم دو و ميداني قم براي حضور در مسابقات كشوري، تصريح كرد: بعد از موفقيتي كه در مسابقات قهرماني كشور به دست آوردم اكنون انگيزه زيادي دارم تا در رقابتهاي ليگ و ساير ميادين براي دو و ميداني قم افتخار كسب كنم.
وي ادامه داد: سطح پيكارهاي دو و ميداني قهرماني كشور بسيار بالا بود و به ويژه در رقابتهاي رشته پرتاب وزنه كه رشته تخصصي من نيز محسوب ميشود، چهرههاي مطرحي حضور داشتند و كسب مدال در حضور آنها كار بسيار سختي بود كه با دعاي خير پدر و مادرم و لطف خدا در اين راه موفق شدم.
قهرمان دو و ميداني قم در پرتاب وزنه مسابقات قهرماني كشور، اظهار داشت: در رقابتهاي رشته پرتاب وزنه تنها نماينده تيم اعزامي هيئت دو و ميداني استان قم بودم كه بايد براي كسب مدال با 15 پرتابگر ديگر رقابت ميكردم كه خوشبختانه در اين راه موفق به كسب مقام سوم و نشان برنز شدم.
وي اضافه كرد: به طور تخصصي مدت زيادي است كه در ماده پرتاب وزنه به عنوان نماينده قم در مسابقات مختلف قهرماني و ليگ باشگاههاي كشور به ميدان ميروم و از اينكه توانستم در رقابتهاي قهرماني كشور به مدال برنز دست يابم، اكنون انگيزه زيادي دارم تا اين عنوان را در ساير ميادين به شكل بهتري تكرار كنم.
اسكندري ابراز داشت: مسابقات دو و ميداني قهرماني كشور با توجه به اينكه بعد از 16 سال در شيراز برگزار ميشد، به خوبي از سوي استانهاي مختلف كشور مورد استقبال قرار گرفته بود و سطح بالاي رقابتها دليل محكمي بر سختي و دشواريهاي فراوان در راه كسب مدال بود.
وي خاطرنشان كرد: كسب مدال از اين دوره از رقابتها انگيزه بسيار بالايي به من داده است و انشاءالله هدف اصليام را تلاش بيشتر براي كسب موفقيتهاي بهتر پيگيري ميكنم تا بتوانم جواز حضور در تيم ملي دو و ميداني و رقابتهاي مهم برون مرزي پرتاب وزنه را به دست بياورم.
اسكندري تاكيد كرد: هر ورزشكاري از ورود به دنياي قهرماني به دنبال حضور در عرصه رقابتهاي جهاني و المپيك است و طبيعي است كه اين آرزوي من خواهد بود تا بتوانم در المپيك و مسابقات جهاني حضور يافته و براي دو و ميداني و ورزش كشورم افتخار آفرين باشم.
وي ياد آور شد: بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته از سوي هيئت دو و ميداني قم با حضور ساير اعضاي تيم تمرينات خود را با جديت ادامه ميدهيم تا در مسابقات امسال ليگ دو و ميداني باشگاههاي كشور كه چيزي به زمان آغاز آن باقي نمانده است، به نتايج خوبي دست يابيم.
خاطرنشان ميشود: محمد حسين اسكندري يكي از نمايندگان تيم اعزامي دو و ميداني قم به پيكارهاي قهرماني كشور بود كه توانست در رشته پرتاب وزنه مقام سوم و مدال برنز كشور را به دست بياورد.
انتهاي پيام/ل20/ب