0

اخبار استانها

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار استانها
جمعه 2 اردیبهشت 1390  7:32 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده مردم فردوس در مجلس خبر داد:
راه‌اندازي هشتمين دانشكده علمي ـ كاربردي زندان‌هاي كشور در فردوس

خبرگزاري فارس: نماينده مردم فردوس در مجلس از راه‌اندازي هشتمين دانشكده علمي ـ كاربردي زندان‌هاي كشور در فردوس خبر داد.

محمدكريم عابدي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در فردوس اظهار داشت: بخشي از آسيب‌هاي اجتماعي به رفتارهاي قومي و محله‌اي و بخشي نيز به تهاجم فرهنگي مربوط مي‌شود و اگر رفتارهاي اجتماعي ما درست و صحيح باشد، آسيب‌هاي اجتماعي نيز كنترل مي‌شود.
وي افزود: عده‌اي از مردم شهرستان فردوس گمان مي‌كنند كه تنها افرادي كه اهل فردوس هستند مي‌توانند به شهرستان خدمت كنند، از اينرو رفتار مناسب و شايسته‌اي با افراد غير فردوسي ندارند و تلاش او را ناديده مي‌گيرند.
عابدي به شدت تعصبات محله‌اي در فردوس اشاره كرد و گفت: عده‌اي كه منافع گروهي و منافع سرمايه‌اي دارند، به اين تعصبات دامن مي‌زنند و امروز وظيفه معلمان و اساتيد دانشگاه اين است كه با آگاهي دادن به افراد، اين تعصبات را از بين ببرند.

* با معتاد شدن يك جوان در واقع جامعه بيمار مي‌شود
نماينده مردم فردوس در مجلس گفت: عرفان‌هاي كاذب، شيطان‌پرستي، شركت‌هاي هرمي، بهائيت و اعتياد از ديگر آسيب‌هاي اجتماعي است كه بسياري از جوانان و دانشجويان ما را به دليل عدم آگاهي اغفال و تخريب كرده است.
وي اعتياد و توزيع مواد مخدر صنعتي در سطح شهرستان را از جمله آسيب‌هاي جدي شهرستان عنوان كرد و يادآور شد: با رواج مواد مخدر صنعتي، خطرات جدي و بزرگي متوجه فرد و اجتماع مي‌شود كه مسئولان بايد به فكر راه چاره‌اي در اين راستا باشند.
عابدي امر به معروف و نهي از منكر را مهم‌ترين راهكار مبارزه با آسيب‌هاي اجتماعي دانست و افزود: با معتاد شدن يك جوان در واقع جامعه بيمار مي‌شود و مردم بايد در شناسايي و معرفي عوامل فروش و توزيع مواد مخدر با پليس و نيروي انتظامي همكاري كنند تا اين بلاي خانمان‌سوز از جامعه برچيده شود.

* راه‌اندازي هشتمين دانشكده علمي ـ كاربردي زندان‌هاي كشور در فردوس
نماينده مردم فردوس وجود سايت‌هاي جعلي و تهي از حقيقت را از ديگر آسيب‌هاي اجتماعي خواند و گفت: بايد مردم را با حقايق روبه رو كرد كه در اين راستا مطبوعات نقش بسزايي بر عهده دارد.
وي ورزش را يكي از عوامل سلامت و نشاط هر جامعه دانست و از مسئولان خواست تا اعتبارات بيشتري به تربيت‌بدني و ورزش اختصاص دهند، چرا كه با ورزش مي‌توان از بروز بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي و به ويژه اعتياد پيشگيري كرد.
عابدي از راه‌اندازي هشتمين دانشكده علمي ـ كاربردي سازمان زندان‌هاي كشور در فردوس خبر داد و افزود: با ايجاد اين منطقه علمي، آسيب‌هاي اجتماعي در سطح منطقه شناسايي و راهكارهايي براي پيشگيري از اين آسيب‌ها، ارائه مي‌شود.
انتهاي پيام/غ20/ب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها