0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
جمعه 2 اردیبهشت 1390  5:12 PM

تکرار/

جدیدترین اثر امیرخانی با نام ˝جانستان کابلستان˝ منتشر می‌شود

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
کتاب˝ جانستان کابلستان˝ نوشته رضا امیرخانی به تازگی مجوز نشرگرفته و از سوی نشر افق در بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب به مخاطبان ارائه می‌شود.
۱۳۹۰ جمعه ۲ اردیبهشت ساعت 14:31
رضا امیرخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات برنا درباره تازه‌ترین اثر خود در نمایشگاه کتاب عنوان کرد: اثر تازه‌ام با عنوان " جانستان کابلستان" به تازگی مجوز نشر گرفته و به زودی از سوی نشر افق در بیست وچهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب به مخاطبان ارائه می‌شود.

وی درباره کتاب خود توضیح داد: این کتاب گزارش سفر به من افغانستان است. سفرنامه جزو قالب‌های خوش خوان اما متروک روزگار است. دلیل متروک بودن آن شاید سهولت سفر به مناطق مختلف عالم است که با یک تماس تلفنی به نزدیک‌ترین آژانس گردشگردی می‌توان آن را مهیا کرد. شاید از آن رو که سفر به افغانستان، سفری متفاوت باشد با سفرهای پرشمار تورهای گردشگری برآن شدم تا دراین قالب متروک طبع آزمایی کنم.

این نویسنده خاطر نشان کرد: کتاب به 9 فصل تقسیم شده است و 300 صفحه دارد. در فصل ابتدای کتاب که " مور و تیمور" نام دارد. نویسنده بعد از انتخابات 88 را به تصویر می‌کشد. دیگر فصل‌های کتاب " مشهور هرات"، " متواترات هرات" ، " تحریرات هرات"، " تقابل با کابل" و " بلاکش هندوکش" نام دارد.

از آثار دیگر امیرخانی که در نمایشگاه کتاب در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد، می‌توان به " من او" چاپ سی‌ و دوم، " ارمیا" چاپ بیست ویکم ، " نشت نشا" چاپ بیستم، " داستان سیستان" چاپ بیستم، " ازبه" چاپ سیزدهم، " ناصرارمنی" چاپ دوازدهم، " نفحات نفت" چاپ ششم، " بیوتن" چاپ نهم، و " سرلوحه‌ها" چاپ سوم اشاره کرد.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها