0

اخبار علمی اموزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اخبار علمی اموزشی
جمعه 2 اردیبهشت 1390  3:39 PM

نويسنده کتاب آموزشي " دستور العمل‌هاي فيل آبي براي ايده‌يابي " ؛

دانشگاه‌هاي هنري از ايده‌هاي آموزشي خلاق بهره کافي را نبرده‌اند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- نويسنده کتاب آموزشي "دستور العمل هاي فيل آبي براي ايده‌يابي " معتقد است لازمه بيان زيبايي‌شناسي در آموزش‌هاي دانشگاهي هنر، پيدا کردن ايده‌هاي آموزشي موفق و خلاق است که متاسفانه در اين سال‌ها کمتر به آن پرداخت شده است .
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پايگاه خبري حوزه هنري ، محمد حسين نيرومن با بيان اين مطلب افزود : متاسفانه در حوزه دانشگاه مباحثي که برگرفته از ايده هاي خلاق در عرصه آموزش هنر است، کمترمورد توجه قرار مي‌گيرد و اين در حالي است که لازمه خلق اثر هنري ماندگار داشتن ايده جذاب و خلاق است و در نتيجه به آفرينش يک اثر هنري جذاب منتهي مي‌شود .
وي گفت: ايده اوليه نگارش اين کتاب به چندين سال گذشته، زماني که من به عنوان سر دبير مجله کيهان کاريکاتور فعاليت مي‌کردم بر مي‌گردد که درآن موضوع ايده يابي و خلاقيت مورد نظر بود. در واقع اين مباحث پايه‌اي براي آموزش کاريکاتوردر ايران شد که اتفاقا مورد استقبال هم قرار گرفت .
نيرومند ادامه داد :البته اين طرح مشکلاتي داشت که بايد نسبت به حل آن اقدام مي کردم و با اين ديدگاه بايد مباحث را طوري تدوين مي‌کردم که علاوه بر کاريکاتور به مباحث هنري ديگر نيز انتقال پيدا کند،چرا که بر اين اعتقاد هستم که اين دستور العمل‌ها مي‌تواند راهکار خوبي در حوزه ايده‌يابي و خلاقيت هنرهاي ديگر ايجاد کند.
نويسنده کتاب آموزشي "دستور العمل هاي فيل آبي براي ايده يابي" تاکيد کرد : اين ايده‌يابي هايي که به آن اشاره کردم،مربوط به شاخه هايي از هنر است که هدفشان بيان مفهوم و معناست و شامل هنرهايي چون فيلمنامه نويسي و کاريکاتور نيز مي‌شود .
وي افزود : در اين کتاب 16 قاعده کلي در سه فصل مشخص وجود دارد که عمدتا برگرفته از ذهنيات خودم است و علاوه بر آن از کتاب هاي فني حوزه خلاقيت و البته حوزه ادبيات ايران نيز بهره گرفته است .
به گفته نيرومند تمامي مباحثي که دراين کتاب مطرح شده با توجه به اينکه به صورت اجرايي نيز در دانشکده صدا وسيما تجربه شده و اتفاقا تاثير خوبي هم داشته است،مي تواند راهکارهاي خوبي براي ايده يابي موضوع هاي هنري باشد.
اين نويسنده همچنين به اين مساله اشاره دارد که : متاسفانه يکي از اساسي ترين مشکلات ما در حوزه خلاقيت اين است که تعدادي از آثارهنري که مبتني بر مفهوم است در شکل ظاهري خود داراي ويژگي‌هاي مثبتي است اما در بطن خود به دليل فقدان خلاقيت و ايده مناسب داراي جذابيت نيست و اين مشکلي است که بايد نسبت به رفع آنها کوشش کرد.

کد خبر: 20110419132126125

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها