0

اخبار علمی اموزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اخبار علمی اموزشی
جمعه 2 اردیبهشت 1390  3:33 PM

نيت خالصانه دانش‌آموز آبچوري او را زائر كربلا كرد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- در اتفاقي نادر دانش‌آموز آبچوري كه هديه خود در مسابقات دهه فجر را جهت بازسازي عتبات عاليات اهدا كرده بود، زائر كربلا شد.
به گزارش آريا به نقل ازپايگاه اطلاع رساني اداره ‌كل آموزش و پرورش خراسان شمالي، عين بيگي مدير آموزش و پرورش شهرستان بجنورد، در توضيح اين خبر گفت: دانش‌آموز روستاي آبچور، زينب وحيدي كارت هديه پارسيان خود را كه در مسابقات دهه مبارك فجر برنده شده بود جهت بازسازي عتبات عاليات اهدا نمود.
وي ادامه داد: در مراسم تجليل از دانش آموزان و فرهنگيان فعال در امر بازسازي عتبات عاليات اين دانش آموز طي قرعه كشي برنده سفر به كربلاي معلي شد.
گفتني است در بخشي از دل نوشته اين دانش آموز آبچوري آمده است: امام حسين(ع) ،خيلي ها آرزويشان اين است كه به كربلا بروند بعضي ها مي گويند بايد پول دار شويم ولي من مي گويم بايد قسمت شود و كربلا ما را بخواهد،... اي كاش من خادم حرم امام حسين (ع) مي شدم و خدايا يك روز مي شود كه من كربلا بروم و كنار ضريح آن بزرگوار درد دل كنم. اين نامه را كه مي نويسم اشك از چشمانم جاري مي شود، اسم كربلا كه به زبان مي آيد خود به خود يك شوق در دل آدم مي آيد  اميدوارم از اين هديه كه در 20 بهمن امسال به من براي حفظ سوره فجر داده اند، آن يك سكه پارسيان بود به اين نيت مي دهم كه امام حسين(ع) را هميشه به ياد بياورم و اگر پول خيلي زيادي داشتم هيچ وقت دريغ نمي كردم و اگر پدرم هم پول داشت به من هم مي داد ولي پدرم هم يك كارگر ساده اي است ... اميدوارم از اين هديه ي ناقابل راضي باشيد.

کد خبر: 20110417172429015

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها