پاسخ به:اخبار علمی اموزشی
جمعه 2 اردیبهشت 1390 3:31 PM
خبرگزاري آريا- جلسه جوار معاونين پرورشي و تربيت بدني در سالن اجتماعات آموزش و پرورش شهرستان بيله سوار برگزار گرديد.
به گزارش آريا به نقل ازروابط عمومي وزارت آموزش و پرورش،جلسه جوار معاونين پرورشي و تربيت بدني به منظور برنامه هاي هفته معرفي مشاغل، برگزاري جشن تكليف دانش آموزان سوم ابتدايي دختران و سوم راهنمايي پسران، نحوه گرامي داشت هفته معلم و سالگرد ارتحال جانسوز حضرت امام خميني (ره) با حضور مدير آموزش و پرورش در سالن اجتماعات آموزش و پرورش شهرستان بيله سوار برگزار شد.
مدير آموزش و پرورش ضمن تبريك سال نو و سال جهاد اقتصادي و قدرداني از زحمات همكاران در اجراي برنامه هاي سال گذشته و با توجه به شعار سال جهاد اقتصادي، بر تلاش بيشتر معاونين و كارشناسان پرورشي و تربيت بدني در جهت اجراي هر چه بهتر و با شكوه تر برنامه ها تاكيد كرد.
نشست معاون آموزش و نوآوري ناحيه يك اردبيل با سرگروه هاي درسي دوره راهنمايي
معاون آموزش و نوآوري اداره آموزش و پرورش ناحيه يك اردبيل با سرگروه هاي درسي دوره راهنمايي ناحيه به منظور بهبود كيفيت آموزشي و بالا بردن توان علمي فراگيران تشكيل جلسه داد.
معاون آموزش و نوآوري ناحيه يك اردبيل با سرگروه هاي درسي دوره راهنمايي در زمينه بهبود كيفيت آموزشي و بالا بردن توان علمي فراگيران و آمادگي دبيران و عوامل مدرسه براي برگزاري هر چه مطلوب تر امتحانات نوبت دوم تشكيل جلسه داد.
در اين نشست به طرح سئوالات استاندارد و تلاش همه جانبه در مدارس تاكيد شد.
گفتني است: در اين نشست نتايج امتحانات نيم سال اول مورد بررسي و تحليل قرار گرفت و مدارس لازم التوجه مشخص شد.
کد خبر: 201104171530
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم