0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
جمعه 2 اردیبهشت 1390  1:10 PM

سه شنبه 30 فروردين 1390 - 12:54:33 ب.ظ

اخبار مرتبط  

علي دايي: ضعف فوتبال ما حضور آدم هاي بي سواد است/درودگر: بايد منت امثال هدايتي را کشيد
محرومان و جريمه هاي خاطيان "جنجال آزادي"؛سهم استيل آذيني ها بيشتر از پرسپوليسي ها
نصيرزاده در گفتگو با آريا: رفتار دايي شبيه مربي محلات است!
علي دايي در گفتگو با آريا: عامل همه اين اتفاقات سوشا مکاني است
مربي استيل آذين در گفتگو با آريا: حرکت پرسپوليس به روحيه ورزش آسيب وارد خواهد کرد!

نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share

90 به تصوير کشيد/ همه چيز در مورد «جنجال آزادي»؛

علي دايي: ضعف فوتبال ما حضور آدم هاي بي سواد است/درودگر: بايد منت امثال هدايتي را کشيد

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- شب گذشته برنامه نود يک دادگاه واقعي بود زيرا هر نقطه تاريکي از جنجال آزادي براي بينندگان و علاقه مندان به فوتبال وجود داشت روشن شد و برخي از افراد حاضر در آن رويداد نيز توسط فردوسي پور احضار شدند تا بيشتر از پيش ماجرا مورد بررسي قرار گيرد. محمد فنايي، هوشنگ نصيرزاده، علي دايي، صادق درودگر و مهدي مهدوي کيا جزء کساني بودند که در برنامه نود حضور نداشتند و فقط بينندگان مي توانند صحبتهاي آن ها را از طريق تماس تلفني بشنوند.
به گزارش خبرنگار ورزشي آريا، برنامه نود از ساعت 22:45 به روي آنتن رفت و ابتداي سخن فردوسي پور با داستان اتفاقات بازي پرسپوليس و استيل آذين آغاز شد به همين خاطر آيتمي در مورد "داستان فيرپلي" به تصوير کشيده شد و سپس سؤال پيامک برنامه پخش شد که با اين اتفاق ارتباط بسيار نزديکي داشت چراکه از مردم خواسته شده بود نظر خود را در مورد اين که "آيا کار پرسپوليسي ها در ندادن توپ به حريف درست بود؟" بلي يا خير؛ ارائه دهند. نود بخش اول برنامه خود را به پخش برخي از ديدارهاي ليگ، آيتم 90 درخه و همچنين گفتگو با قاسم حدادي فر، هافبک ذوب آهن به صورت حضوري بود اما بخش اعظم برنامه شب گذشته به "جنجال آزادي" اختصاص داشت و تقريباً حدود 7 دقيقه بامداد بحث در اين مورد آغاز شد.
همکاران شريفي بدقولي کردند
مجتبي شريفي رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که روز گذشته از سفر مکه برگشته بود خستگي را بهانه اي دانست که فردوسي پور براي ارائه توضيحات در خصوص محروميت ها و جريمه هاي نقدي خاطيان "جنجال آزادي" با ده مياني عضو کميته صحبت کنند و حتي گفته شده که از قبل نيز هماهنگي به عمل آمده بود اما هنگام بحث و بررسي اين موضوع از سوي برنامه نود، آقاي ده مياني همراه خود را خاموش، آقاي روغني تلفن خود را پاسخ نمي دهد و همچنين شريفي هم که معذوريت دارد. فردوسي پور گفت: کار برنامه نود شفاف سازي است به همين خاطر خواستيم که مسئولين کميته انضباطي روي خط بيايند و ابهاماتي که براي افکار عمومي و رسانه ها ايجاد شده را حل کنند چراکه بسياري با ديدن مشروح احکام انضباطي با حالت طنز مي گويد که فدراسيون قسط اول قرارداد کي روش را نمي توانست پرداخت کند به همين دليل جريمه هاي نقدي را طوري وضع کرد که اولين پرداخت را به سرمربي نامدار پرتغالي تيم ملي ايران داشته باشد البته اگر زودتر کميته انضباطي احکام "جنجال همدان" را هم صادر کند قسط اوليه قرارداد دستياران کي روش نيز فراهم مي شود.
فردوسي پور در ادامه اضافه کرد: احکام صادره کميته انضباطي ضدنقيض است و خلأهاي زيادي در آن وجود دارد چراکه 4 بازي به پايان ليگ باقي مانده و سه بازيکن از ميان خاطيان به دو ماه محروميت محکوم شده اند که اعتقاد دارم کميته انضباطي بايد مقداري بيشتر در اين زمينه تأمل مي کرد.
صحبتهاي بازيکنان پرسپوليس و استيل آذين در مورد "جنجال آزادي"
سياوش اکبرپور: گرفتن 3 امتياز به چه قيمتي.
اشپيتيم آرفي: اصلاً بازيکن آن ها مصدوم نشده بود که ما فيرپلي انجام بدهيم زيرا در اين گونه موارد بازي جوانمردانه معنايي ندارد.
ماتئوس: اين پرسپوليس بزرگ که مي گفتند اين است؟
کعبي: من صحبت نمي کنم و آنقدر پول ندارم که کميته انضباطي مرا جريمه بکند و توانايي پرداخت آن را داشته باشم.
زنيدپور: اين پيروزي را به پرسپوليس تبريک مي گويم!
کاظمي: من به حيدري گفتم هرکاري دوست داري بکن؛ اگر مي خواهي توپ را به ما بده يا پرتاب کن.
حيدري: قبل از اين که توپ را پرتاب کنم از کاظمي پرسيدم که بازيکن شما مصدوم نيست مگرنه فيرپلي را انجام مي دادم به همين خاطر مي روم و اوت را پرتاب مي کنم.
منصوري: مکاني تمارض کرده بود.
مکاني: اگر تا امروز علي دايي را اسطوره خودم مي دانستم ديگر نظرم عوض شد.
علي دايي: آخرچه شد که بايد فيرپلي کنيم.
کار پرسپوليس درست بود يا نه؛ نظر کارشناسان داوري در اين مورد چيست؟
ايرج نظري کارشناس داوري برنامه نود گفت: فيرپلي قانون نيست و اجبار هم به اجراي آن وجود ندارد اما انجام آن به رعايت اخلاق در فوتبال کمک مي کند و اعتقاد دارم که اگر سوشا مکاني تجربه بيشتري داشت اين اتفاقات نمي افتاد.
محمد فنايي: هنوز به مفهوم واقعي فيرپلي پي نبرده ايم
اگر به نوع بازي و رفتار دروازه بان استيل آذين پس از تساوي يک بر يک چه در اتلاف وقت، دست زدن، پريدن از توپ و حتي صحنه مصدوميت نگاه کنيم مي بينيم که کار پرسپوليسي ها چندان اشتباه نبوده است چراکه ما هنوز به مفهوم واقعي فيرپلي پي نبرده ايم. فيرپلي در واقع شخصيت واقعي و فرهنگي ورزش را ابراز مي کند و از آن جايي که رفتار مکاني يک رفتار غيرورزشي بود داور مي توانست بازي را قطع کند و او را با يک کارت زرد جريمه کند. تيم پرسپوليس نيز حق دارد بازي را به نفع خودش ادامه دهد همان طور که اشاره شد فيرپلي در مقابل يک کار اخلاقي صورت مي گيرد البته بايد رفتارهاي انساني و فيرپلي را در فرهنگمان بگنجانيم و اين بدان معنا نيست که هرجا به نفعمان باشد از اين مقوله بهره ببريم.
نصيرزاده: انتظار داريم علي دايي آقاي اخلاق جهان نيز باشد
بازي فوتبال خارجي است و مربيان و داوران ايراني ما نيز براي اشراف به اين مستطيل سبز بايد به قوانين و تاکتيک هاي اين ورزش در خارج از کشور تسلط پيدا کنند فيرپلي هم خارجي است که ما در ايران به گونه اي ديگر با آن رفتار مي کنيم يعني منش ايراني.فيرپلي در واقع يک اصول، مباني و اخلاق در فوتبال کشور است و نبايد افکار عمومي به لحاظ احساسي با آن برخورد کنند. من مي گويم در بازي پرسپوليس و استيل آذين يک نکته بزرگ وجود دارد و آن يک انتظاري است که ما از آقاي گل جهان داشتيم که در آن لحظات حساس آقاي اخلاق جهان نيز باشد زيرا اخلاق از فوتبال بالاتر است. از مکاني بي تجربه و جوان نمي توانيم انتظار داشته باشيم بايد به کسي خورده گرفت که ميادين بين المللي را پشت سرگذاشته و اين صحنه ها را بارها و بارها درک کرده است.
فنايي: کميته انضباطي بايد در تصميم ها قطعيت داشته باشد
کميته انضباطي بايد در اجراي تصميماتي که مي گيرد، اقتدار لازمه را به خرج دهد چراکه امروز شاهد هستيم کميته انضباطي تصميم مي گيرد 4 بازيکن راه آهن را که در اتفاقات بازي پاس همدان و راه آهن نقش داشتند را محروم کند اما به يک باره در بازي راه آهن مقابل استقلال 2 نفر از آن ها بخشيده مي شود و بازي هم مي کنند و اين مي شود که برخي مي گويند تصميمات کميته انضباطي آبکي است. اميدواريم برنامه نود عاملي باشد که اين اتفاقات خاتمه پيدا کند چراکه واقعاً ادامه اين روند به نفع فوتبال ما نيست و ضربات جبران ناپذيري به بدنه ورزش کشور وارد خواهد کرد.
نصيرزاده: براي محروميت ها تجديدنظر نه ولي براي جريمه ها چرا!
بارها و بارها گفته اند که حرکات مکاني غير ورزشي بوده اما مي خواهم از شما بپرسم استپ سينه جزو کارهاي غير ورزشي است يعني عابدزاده يا محمد محمدي اين کار را انجام مي دهد پس آن ها هم خلاف مرتکب شده اند. نه اين طور نيست بلکه من فکر مي کنم بي دليل داريم در مورد رفتارهاي طبيعي مکاني چالش ايجاد مي کنيم.
وي در مورد رأي کميته انضباطي اشاره کرد: کميته انضباطي احکام صادره خود را طوري تنظيم کرده که خاطيان نمي توانند براي محروميت به استيناف شکايت کنند ولي در خصوص جريمه هاي نقدي مي توانند با مراجعه به استيناف در اين زمينه تجديدنظر انجام دهند البته در ماده 21 اجازه داده نشده و در ماده 24 نيز سقف آن 10 ميليون تعيين شده است.
هدايتي: وجود ما منفعت برخي را به خطر مي اندازد
مالک باشگاه استيل آذين در گفتگويي که روز گذشته صورت داده بود پيرامون اين که چرا يک باره اعلام انحلال کرده است مي گويد: "منافع يک عده در اين نيست که باشگاههاي خصوصي در فوتبال ما حضور داشته باشند پس ما مي رويم که آن ها باشند و از بيت المال بخورند. اين 4 بازي هم با تيم اميدمان ادامه مي دهيم که به تيم هاي ديگر جفا نشود و بعد مي گوييم خداحافظ چراکه ورزش روي بي مهري خود را به ما نشان داد. برخي اين فوتبال را ناپاک کرده اند و نمي توانند حضور ما را ببينند و از هفته گذشته نيز در روزنامه پرسپوليس ما را سران زر و زور و تزوير لقب داده اند من نمي دانم ايشان چطور خود را يک مخلص مي داند و سرپرست يک باشگاه مردمي؛ واقعاً متأسفم که همچنين کساني در فوتبال ما فعاليت مي کنند البته تاج خطاب به هدايتي گفته است که "ما دنبال اين هستيم که باشگاههاي دولتي را به بخش خصوصي واگذار کنيم چه برسد به اينکه بخواهيم يک باشگاه خصوصي را رد کنيم که برود."
درودگر روي خط تلفن 90 آمد
فردوسي پور پس از گفتگو با کارشناسان، آيتم گفتگوي هدايتي را پخش کرد که به مشروح آن در فوق پرداختيم و سپس با صادق درودگر که گويا بعد از سرپرستي يک سمت مشاورعالي مالک باشگاه را گرفته به روي خط تلفن برنامه نود آمد:
*فردوسي پور: آقاي درودگر ماجرا از چه قرار است چطور مي شود يک باره پس از اين اتفاق اعلام انحلال مي کنيد؟
متأسفانه فوتبال ما داراي ظرفيت و سطح قابل قبولي براي خصوصي شدن نيست چراکه هنوز به مرحله حرفه اي شدن نرسيده ايم به همين خاطر هيأت مديره به اين نتيجه رسيد که ادامه اين راه نتيجه بخش نخواهد بود و بايد باشگاه منحل شود. ما به محروميت ها اعتراضي نداريم اما به شکل آن چرا؛ زيرا در اين احکام، بي قانوني موج مي زند يعني در واقع بنابر بند 3 ماده 14 اين رأي نبايد در اختيار اصحاب رسانه قرار مي گرفت و به سمع و نظر مردم مي رسيد.
* شما که آنقدر دم از فيرپلي و بازي جوانمردانه و ساختارهاي حرفه اي مي زنيد کجاي دنيا ديده ايد که تيمي در اواسط ليگ اين گونه کنار بکشد؟
دقيقاً براساس همين قانون فيرپلي، هيأت مديره و هدايتي به اين نتيجه رسيدند که دوباره به ليگ برگردند تا به تيم ها جفا نشود. به نظرمن اگر داور مسابقه، مديريت را چاشني قضاوت خود مي کرد اين ماجراها پيش نمي آمد و اين گونه در حق مکاني اجحاف نمي شد.
دايي: من راجع به مفهوم فيرپلي با آقايان مشکل دارم 
سرمربي تيم پرسپوليس نفر دومي بود که به روي خط تلفن برنامه نود آمد تا پاسخگوي فردوسي پور باشد؛ وي گفت: فريپلي را بايد براي برخي معنا کرد؛ فريپلي يعني رفتار جوانمردانه در مقابل يک رفتار جوانمردانه ديگر. در آن صحنه چيزي پيش نيامد که ما فيرپلي انجام دهيم چراکه سوشا مکاني بعد از به اصطلاح مصدوميت يک پرتاب بلند انجام مي دهد و در درگيري نيز حضور پيدا مي کند. آخر من نمي دانم وقت تلف کردن از کي در دنيا به عنوان فيرپلي مطرح مي شود.
دايي تصريح کرد: فريپلي عناصري همچون احترام به بازيکنان حريف، تماشاگران و داوران را دربرمي گيرد آيا شما هيچ کدام از اين موارد را در سوشا مکاني مي بينيد؟ مکاني با حرکاتش در اين بازي، هم به تماشاگران و هم به بازيکنان ما بي احترامي کرد و اصلاً در آن صحنه مصدوم نشده بود و ما نبايستي يک کار منفي را با يک حرکت مثبت پاسخ مي داديم و روند طبيعي فوتبال به ما مي گويد که بايد بازي را دنبال کنيم و اين کار را انجام داديم. به نظرمن اگر داور در قبل از اين صحنه به سوشا مکاني کارت زرد مي داد اين اتفاقات نمي افتاد و ما حقمان را بازي جوانمردانه گرفتيم.
وي با در پاسخ به اظهارنظر فنايي و نصيرزاده گفت: با آقاي فنايي هم عقيده هستم و به ايشان احترام مي گذارم زيرا در مکاتبه اي که با کميته انضباطي سوئيس داشتم آن ها اعتقاد داشتند که بايد داور به مکاني يک کارت زرد مي داد و يک ضربه آزاد مستقيم به نفع پرسپوليس مي گرفت اما در مورد آقاي نصيرزاده بايد بگويم عليرغم اين که ايشان مي گويند من رنگي نيستم وليکن من مي گويم رنگي هستند چراکه در اظهاراتشان اين موضوع مشخص است.
نظر دايي در خصوص احکام صادره کميته انضباطي
نمي دانم چرا رضا نورمحمدي دو ماه محروم شده است؛ بازيکنان من مورد ضرب و شتم قرار گرفتند و با بي انصافي آقايان کميته انضباطي ما هم متحمل محروميت و جريمه نقدي شديم. نمي دانم داور چرا به عليرضا حقيقي کارت زرد نشان داد زيرا او فقط سوشا مکاني را جدا کرد و عملاً يک کارت مثبت انجام داد. يک بار بايد مفهوم فيرپلي در مملکت ما جابيفتد چراکه در قانون فيرپلي آمده که بايد به بازيکنان حريف و تماشاگران احترام گذاشت اما در مورد محروميت اشپيتم آرفي رأي کميته انضباطي درست است زيرا کاري که او انجام داد اصلاً صحيح نبود.
درودگر: 1 امتياز کمکي به استيل آذين نمي کرد
تساوي يا باخت براي استيل آذين اصلاً فرقي نداشت و اتلاف وقت در اين شرايط معنايي ندارد. نمي دانم که اين روزها پزشک زياد شده است او بازيکن غيرحرفه اي نيست که اين کار را از روي بچگي يا مبتدي بودن انجام داده باشد.
وي با اشاره به اينکه همه دست به دست هم دادند تا هدايتي برگردد، اشاره کرد: علي پروين با وجود بيماري که دارد اما روز گذشته همراه با هنرمندان و برخي از ورزشکاران به ديدار هدايتي رفتند و از ايشان خواستند که يک بار ديگر با فوتبال آشتي کند چراکه اين حرکت ها به نفع فوتبال ما نيست زيرا چندي ديگر نمايندگاني از  AFC به ايران مي آيند براي کالبدشکافي دقيق فوتبال ايران.
درودگر در مورد اين که مي گويند هدايتي مي خواهد سهام باشگاه تراکتورسازي را بخرد، گفت: آقاي هدايتي در هفته گذشته ملاقاتي با سردار جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز داشتند و درخصوص خريد سهام تراکتور نيز صحبتهايي شده اما من از جزئيات آن بي خبرم.
ادامه صحبتهاي دايي در برنامه نود
قبول دارم که ممکن است در زمين مسابقه بازيکني پايش بگيرد و يا ناخودآگاه مصدوم شود اما بايد به قبل و بعد مصدوميت مکاني توجه کرد آنگاه مفهوم ديگري مي رسيم. من يک سؤال از آقاي درودگر دارم که ديده شده ايشان دقيقه 83 از ورزشگاه خارج شده اند پس چطور مي گويند که من وقايع را از نزديک نظاره گر بوده ام.
وي همچنين تصريح کرد: آقاي فردوسي پور مي دانيد درد فوتبال ما چيست؟ حضور کساني که دانش فوتبال ندارند. هدايتي را بايد ستايش کرد که براي ارتقاء و توسعه فوتبال کشور از جيب خود خرج مي کند اما اين بدان معنا نيست که هرکاري بخواهند بتوانند انجام دهند آنگاه بايد فاتحه قشر متوسط و ضعيف را خواند. به نظرمن کفاشيان به عنوان رأس فوتبال کشور نبايد برود و منت هدايتي را بکشد البته او رفته تا آبروي فوتبال را بخرد.
* آقاي دايي آمار پيامک برنامه را مي خواهيد بدانيد؛ 67 درصد مردم کار شما را تأييد مي کنند اما 33 درصد نه.
وي در پاسخ اظهارداشت: رأي هرکسي براي خودش احترام دارد اما بسياري از فوتبالي ها اين عمل را قبول دارند برخلاف اين که شما مي گوييد ندارند. شما نبايد به ذهنيت مردم جهت دهيد زيرا من کار غير حرفه اي انجام ندادم و از جايي که براي تک تک دقايق مسابقه زحمت مي کشم اگر سپهر حيدري توپ را به آن ها مي داد من به عقل کاپيتان خودم نيز شک مي کردم.
يک بار ديگر درودگر روي خط آمد
درودگر در پاسخ به سؤال علي دايي که اعتقاد داشت او دقيقه 83 ورزشگاه را ترک کرده، گفت: من دقيقه 78 چون پسرم همراهم بود از ورزشگاه خارج شدم البته محمد دايي نيز کنار من نشسته بود امّا بازي از طريق تلويزيون ماشين پيگيري کردم و من دانش فوتبالي دارم و بي سواد نيستم.
جواب علي دايي به درودگر
منظورم با شما نبود و از سوابق شما در فوتبال و فوتسال آگاهي دارم و منظورم با کساني بود که خود را ارکاني در فوتبال کشور مي دانند و نسبت به اين مقوله اصلاً سواد ندارند اما اين که شما مي گوييد من از طريق تلويزيون ماشين بازي را پيگيري مي کردم اين يک دروغ محض است چراکه تلويزيون در هنگام رانندگي نمي تواند تصاوير را مطلوب نشان دهد.
پايان برنامه کاپيتان استيل آذين نيز با فردوسي پور همکلام شد
مهدي مهدوي کيا صحبتهايش را اين گونه آغاز کرد که: "اين چند روزه بارها و بارها با من تماس گرفته شد و از من خواستند مصاحبه کنم اما من اين کار را انجام داد چون شرمم مي آمد آن وقايع را بازگو کنم.من مي توانم بپذيرم که مکاني عملي بچگانه انجام داده ولي نمي توانم بپذيرم او مصدوم نشده باشد من به پرسپوليس تبريک مي گويم به خاطر کسب اين 3 امتياز؛ 1 امتياز که نمي توانست استيل آذين را کمک کند اما خدا کند اين 2 امتياز راه پرسپوليس را هموارتر کند.
ناراحتي مهدوي کيا از علي دايي
آن قدري که صحبتهاي علي دايي در کنفرانس خبري مرا آزرده خاطر کرد که اين اتفاقات برايم ناراحت کننده نبود؛ ايشان در نشست خبري مي گويند بازيکنان تيم استيل آذين در بازي هاي گذشته روي زمين راه مي روند و در مقابل ما تعصب و غيرتشان گل کرده است. مي خواهم از ايشان بپرسم آقاي دايي در اين سال ها از ما بي غيرتي ديديد؟ شما که دم از حرفه اي بودن مي زنيد اين کار شما حرفه اي نيست چراکه در هيچ جاي دنيا يک مربي در مورد بازيکنان تيم مقابل اظهارنظر نمي کند. من قبول دارم که عليرغم تلاش هاي مديريت باشگاه، عواملي چون تعدد مربي و عدم آمادگي بازيکنان نگذاشت که استيل آذين به نتايج مطلوب برسد و الان در قعرجدول باشد اما چيزهايي را در فوتبال کشورمان مي بينم که بيشتر از اين ها برايم دردآور است زيرا ديگر احترام ها از بين رفته است. ما برخلاف همه جاي دنيا ابتداي مسابقه به هم گل مي دهيم اما آخر بازي همديگر را با ناسزا بدرقه مي کنيم.
مهدوي کيا حرکت زشت اشپتيم آرفي را آتشي بر هيزم اين جنجال دانست و گفت: حرکت ناپسند آرفي همه اين جنجال ها را سوق داد بايد به حال فوتبال ايران تأسف خورد که همچنين بازيکن هاي خارجي درجه 5 و 6 را با هزينه هاي هنگفت به تيم هاي پرسپوليس و استقلال جذب مي کنند و آن ها به مرزي مي رسند که عامل اين رفتارها شوند. نبايد به علي دايي خورده گرفت چون مربيگري در استقلال، پرسپوليس و تيم ملي زير فشار است به حيدري مي گويد که اوت را پرتاب کند زيرا به اين 2 امتياز سخت نياز دارد و آن ثبات و قدرت گذشته در اين تيم ها وجود ندارد و قدرت فوتبال کشورمان به دست تيم هاي اصفهاني افتاده است.
پاسخ دايي به صحبتهاي مهدوي کيا
مطلبي را که در کنفرانس خبري عنوان کردم يک اصطلاح فوتبالي بوده است زيرا من 3 بازي گذشته استيل آذين را ديده بودم و گفتم به نسبت آن بازي ها، اين دوندگي و نمايش خوبي که مقابل ما داشتند قابل مقايسه نبود و اصلاً کلمه بي غيرت را به کار نبردم و گفتم بازيکنان در بازي هاي گذشته راه مي رفتند که اين هم يک اصطلاح فوتبالي است و گفتم اگر همانند اين بازي، در ديگر مسابقاتشان ظاهر مي شدند حداقل الان در رده دهم جدول قرار داشتند. اگر ايشان دم از حرفه اي بودن مي زنند نبايد به خودشان اجازه بدهند بازيکن من را درجه بندي يا دسته بندي کنند و اگر هم بازيکنان استيل آذين از صحبتهاي من ناراحت شده اند از آن ها عذرخواهي مي کنم.
گزارش از مجتبي برزگر/ خبرنگار آريا

کد خبر: 20110419125433171

آگهی  

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها