0

اخبار دانشجویی

 
azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 620
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار دانشجویی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  11:39 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
گزارش فارس از تجمع امروز مقابل دفتر سازمان ملل؛
اعتراض شديد دانشجويان دختر ايراني به كشتار زنان بحريني

خبرگزاري فارس: دانشجويان و طلاب دختر در اعتراض به كشتار و بازداشت زنان و كودكان بحريني امروز در مقابل دفتر سازمان ملل متحد در تهران تجمع كردند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، دانشجويان و طلاب دختر تهراني در اعتراض به كشتار و بازداشت زنان و كودكان بحريني از ساعت 17 امروز در مقابل دفتر سازمان ملل متحد در تهران تجمع كردند.

تجمع‌كنندگان با سر دادن شعارهاي "مرگ بر آمريكا "، "مرگ بر انگليس "، "مرگ بر اسرائيل "، "مرگ بر آل‌سعود خائن "، "آل‌سعود خجالت، خجالت "، "زمين پاك بحرين جاي سعوديان نيست "، "ابوالفضل علم‌دار آل‌سعودو بردار "، "يا ايهاالمسلون اتحدوا اتحدوا "، "خواهر بحرينيم حمايتت مي‌كنيم "، "دستاي آمريكا ديگه خاليه، آينده منطقه اسلاميه "، "مرگ بر اسلام آمريكايي "و "يا حجت‌ابن‌الحسن تسليت تسليت " نسبت به كشتار زنان و كودكان بحريني توسط آل‌سعود و آل‌خليفه اعتراض كردند.

دانشجويان و طلاب دختر همچنين با در دست داشتن پرچم‌هاي "يا حسين " و "يا مهدي " و پلاكاردهايي با مضامين "اسامي شهداي زن بحريني " از قيام‌هاي مردم منطقه حمايت كردند.

در اين تجمع دو تن از دانشجويان متن‌هايي را به زبان انگليسي و عربي خطاب به بان‌‌كي‌مون دبيركل سازمان ملل متحد در اعتراض به كشتار و بازداشت زنان و كودكان بحريني توسط آل‌سعود و آل‌خليفه قرائت كردند.

در ادامه اين تجمع خزعلي مسئول شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان در سخناني گفت: حوادث امروز منطقه و هجمه‌‌ها عليه زنان و كودكان كشورهاي اسلامي نشانه ضعف و استيصال استكبارجهاني است.

وي افزود: امروز بيداري اسلامي، بيزاري ازمستكبران جهان بوده و غير قابل چشم‌پوشي است.

خزعلي خاطرنشان كرد: آمريكا و كشورهاي غربي سعي دارند با اين اقدامات وحشيانه خود را از تيررس حركت‌هايي انقلابي مردم مسلمان منطقه دور نگه دارند و در نهايت بي‌شرمي، بيداري اسلامي مردم منطقه را به تحريك‌هاي ايران نسبت مي‌دهند.

مسئول شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان در ادامه تصريح كرد: استكبارجهاني مي‌كوشد تا مسلمانان جهان يكديگر را درك نكنند و نيروهاي خود را تجميع نكنند اما ملت‌هاي منطقه دريافته‌اند كه كليد حل مشكلات آنان اتحاد با يكديگر است.

وي با اشاره به اينكه گسترش موج بيداري اسلامي حقيقتي انكارناپذير است، تاكيد كرد: از سه دهه پيش و با پيروزي انقلاب اسلامي ايران خيزش‌هاي مردمي آغاز شده است و علت شدت مقابله با مسلمانان و تهديدها و قطعنامه‌ها، پيشرفت‌هاي ايران اسلامي است.

خزعلي خطاب به بان‌كي‌مون دبيركل سازمان ملل متحد، گفت: كشتار وحشيانه شهروندان بي‌دفاع كشورهاي بحرين، ليبي و يمن تاسف‌بار است. انسان‌هايي كه عليه ديكتاتوري، ظلم و ستم و براي رسيدن به حقوق اوليه خود به شيوه‌اي مسالمت‌آميز به پا خواسته‌اند اكنون در خون خود مي‌غلتند.

مسئول شوراي فرهنگي و اجتماعي زنان با بيان اينكه سركوب وحشيانه در برخي از كشورهاي منطقه توسط ديكتاتوران نقض فاحش حقوق بشر است، گفت: جنبش‌هاي اسلامي و دانشجويي از دبيركل سازمان ملل متحد مي‌خواهند كه كليه تدابير اين سازمان را براي توقف كشتار مردم منطقه بكار گيرد تا امنيت مردم كشورهاي اسلامي براي تعيين سرنوشت‌شان حاصل شود.


در پايان اين تجمع قطعنامه پاياني دانشجويان و طلاب دختر قرائت شد كه متن كامل آن به شرح ذيل است:

اولين و اصلي‌ترين خواسته تجمع‌كنندگان از سازمان ملل متحد و دبير كل آن اين است كه آيا به جا نيست كه از اين سازمان با اين همه ادعا سوال كنيم كه چگونه در برابر حبس و قتل زنان بي‌گناه مسلمان در بحرين و يمن سكوت پيشه كرده است؟ آيا به جا نيست كه بپرسيم چگونه است كه تمام دستگاه‌هاي تبليغاتي و رسانه‌اي غرب براي حمايت از يك زن جنايت‌كار ايراني بسيج مي‌شوند ولي در قبال زنداني شدن زنان باردار بحريني كه تنها به جرم شركت در تظاهرات مسالمت‌آميز و براي كسب حقوق اوليه خود دستگير شده‌اند سكوت محض پيشه مي‌كنند؟

آقاي بانكي مون!

آيا اين همه كنوانسيون و پروتكل در حمايت از زنان تنها براي مردم كشورهايي مثل ايران كاربرد دارد يا شامل مردم ديگر نقاط دنيا هم مي‌شود؟ آيا اين تبعيض نيست كه وقتي به كشورهاي مخالف غرب مي‌رسيد دم از مردم و دمكراسي و آزادي بيان مي‌زنيد ولي در قبال ظلم و خفقان در ديكتاتوري‌ترين كشورها مثل بحرين و يمن سكوت مي‌كنيد؟ بدانيد كه اين جنايت‌ها و سكوت‌ها از ياد ملت‌ها نخواهد رفت و اين وقايع ديگر آبرويي براي آن دستگاه پرادعا باقي نگذاشته است. حاميان غربي رژيم جنايتكار اسرائيل نيز كه همه بدبختي‌هاي منطقه ناشي از وجود آن است به زودي زود از اين عمل پشيمان خواهند شد.

خواسته دوم تجمع‌كنندگان از ملت‌هاي مبارز بحرين، يمن، ليبي، مصر، تونس و اردون است. امروز جنگ، جنگ اراده‌هاست. هر آن كس كه با اراده بيشتر در صحنه آمد و خواسته‌هايش را پيگيري كرد موفق خواهد شد. آمريكا و غرب درصدد هستند با پيچيده كردن و سخت كردن صحنه به هر طريق كه شده موجوديت رژيم منحوس اسرائيل را حفظ كنند. مي‌خواهند با هر روش ممكن همان رويه گذشته كه باعث غارت منابع كشورهاي منطقه به نفع رژيم صهونيستي بود برگردانند غافل از اينكه بيصرت مردم منطقه كه ناشي از تجربه 60 ساله در مماشات با اين موجود خطرناك است هرگز اجازه نخواهد داد به اين مقصود برسند.

علما و مردم كوچه و بازار همگي مسئول حفظ خون شهداي اين انقلابهاي شكوهمند استقلال‌طلبانه و عدالت‌خواهانه هستند. حماس قهرمان در غزه و حزب‌الله سلحشور در لبنان و مردم انقلابي ايران در طول 8 سال دفاع‌مقدس توانستند با تمسك بر شريعت اسلام به عزت و شرافت دست پيدا كنند و به زندگي در پناه خداي متعال دست يابند و از يوق شيطان‌ها رهايي يابند و از آنجا كه از هيچ قدرت زورگو نهراسيدند خداوند به دنيا و آخرتشان بركت عطا فرمود.

ملت‌هاي منطقه بايد با كنار گذاشتن اختلافات مذهبي كه خواسته دشمنان و بد انديشان نسبت به آنهاست، دست در دست يكديگر بدهند تا بتوانند بر سختي‌ها غلبه كنند و راه شهادت را در برقراري احكام اسلامي جستجو كنند.

خواسته ما از مسئولان كشور و دستگاه ديپلماسي جمهوري اسلامي ايران به عنوان نظام برخواسته از دل مردم انقلاب ايران پيگر حقوق مردم مظلوم منطقه در مجامع بين‌المللي، قطع رابطه همه‌جانبه با قاتلان ملت‌ها و برخورد انقلاب با سفيرا اين دول خائن و اخراج آنها از كشور است. مسامحه نسبت به اين افراد دست‌نشانده و خائن به معني پشت پا زدن به خط اصلي اسلام ناب محمدي است و ناديده گرفتن خون شهداي عزيز و امام راحل است.

ارسال كمك‌هاي بشر دوستانه و پشتيباني همه‌جانبه رسانه‌ها از حركت‌هاي آزادي‌خواهانه ملت‌ها به طور قطع و يقيين وظيفه جمهوري اسلامي است كه ما مسرانه خواستار افزايش اين كمك‌ها به منظور ياري مردم مظلوم منطقه هستيم.

ما تجمع‌كنندگان به نوبه خود آمادگي‌مان را جهت اعزام به اين كشورهاي مظلوم جهت كمك‌رساني اعلام مي‌كينم.

اين تجمع ساعت 19:30 پايان يافت.
انتهاي پيام/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها