پاسخ به:اخبار دانشجویی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390 11:34 PM
خبرگزاري فارس: محسن رضايي در ديدار با اعضاي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد در خصوص مواضع سال گذشته خود، گفت: من به هر كسي كه اشكالي در كارش باشد انتقاد ميكنم و فرقي نميكند دوست يا فرد ديگري باشد.

سعيد گلصنملو مسئول سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، با اعلام اين خبر گفت: اعضاي شوراي تبيين مواضع بسيج دانشجويي دانشگاه شاهد از ساعت 9:30 امروز چهارشنبه 31 فروردين با حضور در دفتر دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با محسن رضايي ديدار كردند و اين ديدار تا ساعت 11 ادامه داشت.
وي گفت:در اين نشست دانشجويان بيشتر به پيشنهادات و انتقادات خود در خصوص مسائل مختلف داخلي و خارجي پرداختند و دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام به سؤالات دانشجويان پاسخ داد.
اين فعال دانشجويي خاطرنشان كرد: رضايي در اين نشست با تشريح كامل اقدام براي جهاد اقتصادي تأكيد داشت كه بايد اقداماتي انجام داد كه مقام معظم رهبري كاملاً از اين اقدامها راضي باشند.
براساس اين گزارش، دانشجويان در خصوص برخي از مواضع مبهم رضايي در پيش از اغتشاشات 25 بهمنماه سؤالهايي پرسيدند كه وي در پاسخ اعلام داشته "من هميشه صداقت داشتم و معتقدم جريانها و گروهها بايد حاشيهها را كنار گذاشته و با يكديگر وفاق داشته باشند. "
رضايي در اين نشست تأكيد داشته است كه من به هر كسي كه اشكالاتي در كارش داشته باشد انتقاد ميكنم و فرقي نميكند دوست يا فرد ديگري باشد.
انتهاي پيام/ع