افزايش سرمايه گذاري هاي صنعتي به 85 هزار ميليارد تومان
توسعه صنعت فولاد، آلومينيوم، سرب و روي، تيتانيوم و بسياري از صنايع ديگر در طرح «فراز» در دستور كار قرار گرفته است.
ایلنا: همزمان با سي و دومين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، 32 طرح بزرگ صنعتي و معدني با سرمايه گذاري بيش از 667ميليارد تومان، با حضور معاون اول رييس جمهوري، وزير صنايع و معادن و جمعي از صنعتگران و معدنكاران به طور همزمان در استان خراسان رضوي به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري ايلنا،با بهره برداري از اين 32 واحد صنعتي، نخستين دور از جشنواره بزرگ صنعت و معدن كشور كه براساس آن قرار است بيش از هزار واحد صنعتي و معدني به ارزش بيش از 10هزار ميليارد تومان به بهره برداري برسد، برگزار شد.
در اين مراسم مديران عامل اين 32 واحد صنعتي با برقراري ارتباط ويدئويي زنده با محل برگزاري نخستين جشنواره بزرگ صنعت و معدن ، گزارشي توليد محصول در واحد توليدي خود ارايه كردند و با پيام معاون اول رييس جمهوري همگي به طور همزمان به بهره برداري رسيدند.
در همين حال، وزير صنايع و معادن در اولين جشنواره بزرگ صنعت و معدن با بيان اينكه حجم سرمايه گذاري هاي صنعتي در برنامه سوم توسعه حدود 13هزار ميليارد تومان بوده است، اضافه كرد: اين در حالي است كه حجم سرمايه گذاري هاي صنعتي در از ابتداي دولت نهم تا امروز (5سال اخير) به بيش از 85هزار ميليارد تومان افزايش يافته است.
علي اكبر محرابيان در بخش ديگري از سخنانش، با اشاره به اينكه مراسم امضاي قرارداد 26هزار ميليارد توماني مربوط به طرح «فراز» نيز به صورت نمادين، به زودي برگزار خواهد شد، گفت: با برگزاري اين مراسم بزرگترين سرمايه گذاري اقتصادي تاريخ كشور، آغاز خواهد شد.
به گفته وزير صنايع و معادن، توسعه صنعت فولاد، آلومينيوم، سرب و روي، تيتانيوم و بسياري از صنايع ديگر در طرح «فراز» در دستور كار قرار گرفته است.
پايان پيام/