0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  5:30 PM

رئيس جمهور: دشمنان‌هدفمندي يارانه‌ها با دروغ سعي در سست کردن اراده مردم دارند
خراسان - مورخ پنج‌شنبه 1390/02/01 شماره انتشار 17816

رييس‌جمهور تصريح کرد: اين بار هم ملت‌هاي منطقه با بيداري و وحدت و ايمان، توطئه‌ها را خنثي خواهند کرد و مردم خاورميانه و شمال آفريقا از شر مستکبران نجات خواهند يافت. به گزارش ايسنا محمود احمدي‌نژاد در جمع مردم کردستان در ورزشگاه استقلال گفت: مردم کردستان در طول تاريخ در راه صيانت و پاسداري از مرزهاي استقلال، عزت، فرهنگ و تمدن اين سرزمين فداکاري‌هاي بسياري کرده‌اند. ايمان اين مردم به زلالي چشمه‌ساران اين ديار است. قلب‌هاي اين مردم پر از عطوفت و مهرباني و نماد مهرباني و عطوفت کل مردم ايران است. سادگي و صميميت مردم اين سرزمين الگويي براي ساير مردم است. اين ديار، ديار فداکاري، ايستادگي و تلاش بي‌وقفه براي اعتلاي ايران و عظمت ملت ماست. وي تصريح کرد: مي‌گويند مي‌خواهند خاورميانه بزرگ را تحت اراده و سلطه‌ آمريکا برپا کنند اما بايد بدانند که خاورميانه بزرگ و جديد برپا خواهد شد، اما بدون حضور آمريکا و بدون وجود رژيم منحوس صهيونيستي. احمدي‌نژاد گفت: من به همه ملت‌ها اعلام مي‌کنم که استوار و متحد و يکدل باشيد که مستکبران رفتني‌اند و آن‌چه مي‌ماند اراده‌ ملت‌ها و انديشه‌هاي انساني است. به گزارش ايسنا، رييس‌جمهور کشورمان در ادامه سخنان خود در جمع مردم سنندج، با تاکيد بر ساختن ايران گفت: امروز وظيفه همه ما ساختن ايران است. مردم عزيز کردستان صدها و هزاران سال با عشق زلال به ايران ايستاده‌اند و تلاش کرده‌اند و سختي‌ها را تحمل کرده‌اند و امروز هم در صحنه‌اند و همه امکانات و شرايط براي ساختن ايران فراهم است. همه جاي ايران بايد ساخته شود و بايد دست به دست هم دهيم و با کار و تلاش و همدلي و سختکوشي کردستان را الگو و نمونه براي همه ملت‌هاي عالم کنيم. احمدي‌نژاد در ادامه گفت: بودجه‌هاي عمراني در قانون 5/2 برابر افزايش يافته است. سرعت کارهاي عمراني اضافه شود و زيرساخت‌ها هرچه بيشتر ساخته شود. من به معاون اول و معاون برنامه‌ريزي خود اعلام مي‌کنم که اگر بودجه‌هاي عمراني کشور 5/2 برابر افزايش يافته است، بودجه استان کردستان بايد 5/3 برابر افزايش يابد. کردستان همه ظرفيت‌ها را براي عمران و آباداني در اختيار دارد و بايد آماده شود تا چون نگيني بر قلب غرب ايران بدرخشد. احمدي‌نژاد همچنين به هدفمندي يارانه‌ها نيز اشاره و عنوان کرد : اين طرح در گام اول با موفقيت پيش رفت. طرح هدفمندي يارانه‌ها در جهت عدالت است و اين‌که حق هرکسي در جيب خودش قرار گيرد. گام اول با موفقيت اجرا شد. البته به خاطر سردسير بودن يا گرمسير بودن در برخي مناطق، مشکلاتي ايجاد شده است که حل مي‌شود. اين طرح مخالفاني دارد؛ از جمله دشمنان اين ملت با اين طرح مخالفند و با حرف‌هاي دروغ و شايعه‌ها مي‌خواهند اراده مردم را در اجراي اين طرح سست کنند، اما با حمايت شما اين طرح طوري پايه‌ريزي شده است که تا 100 سال آينده حق مردم در جيبشان باشد و هيچ قدرتي نتواند اين حق را از مردم سلب کند.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها