0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  1:02 PM

آقاي گل ليگ دسته يک کانوپولو: آرزويم رسيدن به قهرماني آسيا با تيم ملي كانوپولو است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- رضا دباغ اويسي قايقران تيم کانوپولوي هيات قايقراني زنجان بعد از برگزاري هفته آخر ليگ دسته يک کانوپولو با 9 گل زده عنوان آقاي گلي را از آن کرده است.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، آقاي گل ليگ دسته يک کانوپولو گفت: آرزويم اين است که به همراه تيم ملي بتوانم عنوان قهرماني آسيا را کسب کنم.
رضا دباغ اويسي ادامه داد: به تازگي در آخرين مرحله اردوي تيم ملي جوانان به اردو دعوت شدم و آرزو دارم به عنوان بازيکن ثابت در تيم حضور داشته باشم و بتوانم قهرماني آسيا را تجربه کنم.
بهترين گلزن ليگ دسته يک در خصوص نحوه ورودش به قايقراني گفت: سال 80 توسط مربي شنايم شاهين مهردادآذر به قايقراني آمدم و يک سال در رشته کاياک پارو زدم و بعد از آن به کانوپولو روي آوردم.
وي ادامه داد: برادران مهردادآذر لطف زيادي به من داشتند و هم اکنون هم در تيم هيات قايقراني زنجان که مربي آن مهدي مهردادآذر است فعاليت مي کنم.
دباغ کسب عنوان آقاي گلي را تلاش جمعي تيم دانست و افزود: با همکاري خوبي که تمام نفرات تيم داشتند توانستيم گل هاي زيادي را به ثمر برسانيم و من تنها زحمات همبازي هايم را به نتيجه مي رساندم.
وي ادامه داد: تيم زنجان تيم خيلي خوبي است و زحمات زيادي براي اين تيم کشيده شده است. متاسفانه ما در مسابقات هفته گذشته در بازي با تيم فارس تمرکزمان را از دست داديم و نتوانستيم نتيجه خوبي کسب کنيم.
دباغ در خصوص مربي تيم خود بيان کرد: مهردادآذر در کانوپولو فردي شناخته شده است و تمام اعضاي تيم تلاش مي کنند از تجربياتش بهره ببرند. خود او نيز دلسوزانه در کنار ما براي تيم تلاش مي کند.
آقاي گل ليگ ادامه داد: از مسئولين تربيت بدني استان مي خواهم که به قايقراني به عنوان يک رشته جذاب نگاه ويژه داشته باشند. اطمينان دارم اگر حمايت بيشتري از قايقراني اربيل صورت گيرد جوانان مستعدي در شهر ما هستند که مي توانند براي استان افتخار آفرين باشند.

کد خبر: 2011041812443937

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها