0

اخبار روز

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  12:27 PM

دشمنان درصدد تحريف مطالبات ملت‌هاي منطقه هستند
 
1390/02/01
  بزرگنمایی:

رئيس جمهور درجمع مردم سنندج گفت دشمنان با زور سرنيزه و فريبکاري مي خواهند ميان
ملت ها و دولت ها جنگ راه بياندازند و دولت ها و ملت ها را به جان يکديگر بياندازند.

به گزارش واحد مرکزي خبر ، احمدي نژاد با بيان اينکه آنها مي خواهند ميان گروه ها ، اقوام و گرايش هاي گوناگون تفرقه ايجاد کنند افزود: در سال هاي اخير ، ملت هاي منطقه فهميده اند که دشمن اصلي آنها آمريکا و رژيم صهيونيستي است.وي اضافه کرد: دشمنان با دغل کاري آمده اند و مي خواهند مطالبات بحق ملت هاي منطقه را که مطالبه عدالت، پاکي، عزت و حق تعيين سرنوشت است، منحرف کنند. رئيس جمهور گفت: مي خواهند اراده ملت ها را براي مقابله با آمريکاي جنايتکار و رژيم صهيونيستي در هم شکنند ، منحرف کنند و به نفع منافع نامشروع خود به کار گيرند.

احمدي نژاد افزود: مي خواهم از زبان شما مردم عزيز کردستان به آنها بگويم اين بار هم اشتباه مي کنيد ،
ملت ها بيدارند ، ملت ايران بيدار است و پيشاپيش و پيشقراول ملت ايران ، مردم کردستان و سنندج بيدارند.رئيس جمهور گفت: اين بار هم ملت هاي منطقه با هوشياري ، وحدت و ايمان ، همه توطئه هاي شما را خنثي خواهند کرد و منطقه خاورميانه ، شمال آفريقا و همه جهان از شر مستکبران نجات خواهد يافت.وي افزود: مي گويند که مي خواهند خاورميانه بزرگ و جديد را البته تحت اراده و سلطه آمريکا و رژيم صهيونيستي برپا کنند اما من به شما مي گويم خاورميانه بزرگ و جديد بدون حضور آمريکا و رژيم منحوس صهيونيستي برپا خواهد شد.رئيس جمهور اضافه کرد: امروز همه ملت ها بيدار و در پي آزادي حقيقي ، پاکي، عدالت و وحدت و برادري اند و ترفندهاي دشمنان هم راه به جايي نخواهد برد.احمدي نژاد با بيان اينکه آنها بيش از300 سال است ثروت و منابع همه ملت ها را غارت مي کنند افزود: امروز هم به دنبال فريب جديد هستند ؛ آنها سال ها بر ملت ايران فشار آوردند که ملت ايران عقب نشيني کند اما ايستادگي ملت ايران موجب شد همه طراحي هاي آنها با شکست مواجه شود.

وي گفت: من مطمئنم اين بار هم دست پرقدرت ملت ها ، ملت ايران و مردم عزيز کردستان آنچنان به دهن دشمنان خواهد زد که راه برگشت به خانه هاي خود را گم کنند.

رئيس جمهور افزود: به همه
ملت ها اعلام مي کنم که استوار باشيد و متحد و يکدل بايستيد که مستکبران رفتني هستند و آنچه ماندني است ملت ها ، اراده ملت ها و
انديشه هاي انساني است.

رئيس جمهور وظيفه اصلي امروز همگان را ساختن ايران دانست و گفت : مردم عزيز کردستان صدها و هزاران سال با عشق زلال به ايران و سرافرازي ايران ايستاده اند ، تلاش کرده و سرد و گرم روزگار ، نوسانات و فراز و فرودها را تحمل کرده اند و به عشق ايران و سرفرازي ايران ، امروز هم در صحنه هستند .وي با اشاره به برنامه هاي مهم در دستور کار دولت ، يکي از مهمترين آنها را پيگيري عمران و اباداني کشور دانست و افزود : ما براي امسال بودجه هاي عمراني را در قانون، حداقل دو و نيم برابر در مقايسه با سال گذشته افزايش داده ايم .وي گفت : تلاش داريم تا سرعت کارهاي عمراني اضافه شود ، زير ساخت ها ، راهها و فرودگاهها ، دانشگاهها، بيمارستانها، شهرها و مراکز گوناگون به سرعت آباد شود و در اختيار مردم قرار گيرد .

وي همچنين افزود: دولت اصلاحات اقتصادي را ادامه مي‌دهد.

وي گفت : کردستان همه ظرفيت ها را براي عمران و ابادي در اختيار دارد، سرزمين زيبا و کم نظير ، زمين هاي حاصلخيز، چشمه ها و رودخانه ها ، شيب هاي ملايم و مناسب و از همه مهمتر زيباييهاي انساني، جمعي از بهترين ، مومن ترين ، خوش اخلاق ترين ، صميمي ترين و
پرتلاش ترين مردم ايران در کردستان عزيز زندگي مي کنند .

رئيس جمهور، تداوم طرح مسکن را از برنامه هاي ديگر دولت برشمرد و گفت: تلاش مي کنيم تا پايان سال91 دغدغه اي به نام مسکن براي هيچ ايراني و کرد غيور کردستاني باقي نماند.

رئيس جمهور ايجاد اشتغال را از برنامه هاي ديگر دولت برشمرد و گفت: جوانان مومن ، عالم ، پاک و با همت، نيازمند اشتغال هستند.وي با اشاره به اينکه پارسال گام بزرگي براي کل کشور و استان کردستان برداشته شد افزود: پارسال 25 هزار شغل آماده شد و برنامه ريزي شده است که تا پايان سال90 حداقل 56 هزار شغل براي جوانان استان فراهم شود.رئيس جمهور ابراز اميدواري کرد: در پايان امسال و اواسط سال91 به لطف خدا مشکل بيکاري در ايران و کردستان قهرمان ريشه کن شود.رئيس جمهور در ادامه سخنانش در جمع مردم کردستان با بيان اينکه اين استان از بهترين استان هاي کشور در بخش کشاورزي و دامداري است، گفت: دولت بودجه هاي بسيار خوبي براي تامين آب شبکه هاي آبياري، گسترش باغات ميوه و مزارع قرار داده است. احمدي نژاد به برنامه هاي دولت در توسعه صنعت استان کردستان اشاره کرد و افزود: امسال حدود 2700 ميليارد تومان در بخش صنعت اين استان سرمايه گذاري خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها