0

ورزشی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  12:20 PM

جدال با قزاقستان براي نايب قهرماني ؛

سرمربي تيم ملي وزنه برداري: سليمي به رکوردهاي جهاني حمله نمي کند

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- در آخرين روز از رقابتهاي وزنه برداري قهرماني آسيا، امروز (يكشنبه)4 وزنه بردار کشورمان در اوزان 105 و 105+ کيلوگرم روي تخته مي روند.
به گزارش سرويس ورزشي آريا، در ادامه اين مسابقات كه در شهر تانگ لينگ چين برگزار مي شود، امروز (يكشنبه)در حالي شركت كنندگان دسته هاي سنگين وزن و فوق سنگين پاي به ميدان رقابت با پولاد سرد مبي گذارند که بدون شک در اين ميان همه نگاه ها به بهداد سليمي بهترين وزنه برداري سال 2010 جهان معطوف است.
سليمي که 45 روز پيش و در مسابقات قهرماني کشور، جام نامجو، با مهار وزنه 214 کيلوگرم، رکورد حرکت يک ضرب دنيا را به صورت غير رسمي جابجا کرد، امروز اين فرصت را دارد که در يک مسابقه رسمي بار ديگر به اين رکورد حمله کند، اما ظاهرا کادر فني تيم ملي مسابقات قهرماني آسيا را مکان مناسبي براي رکوردشکني بهداد سليمي نمي داند.
کوروش باقري، سرمربي تيم ملي وزنه برداري در اين باره گفت: «مصدوميت مچ و کتف بهداد سليمي به تازگي برطرف شده است. از اين رو تحمل فشاري مضاعف توسط سليمي براي شکستن رکورد دنيا، در حالي که فقط دو هفته از بهبود آسيب ديدگي اش مي گذرد، منطقي به نظر نمي رسد.»
باقري در ادامه افزود: «تنها توقع من از بهداد سليمي اين است که تعداد حرکات صحيحش را در قياس با مسابقات جهاني آنتاليا و بازيهاي آسيايي گوانگجو افزايش دهد. او از هم اکنون بايد به فکر درخشش در رقابتهاي جهاني پاريس باشد و صلاح نيست در مسابقاتي که حريفانش قادر به رقابت با او نيستند، به رکورد جهان حمله کند.»
باقري همچنين درمورد شانس نايب قهرماني تيم ملي وزنه برداري ايران در مسابقات قهرماني بزرگسالان آسيا گفت: «قزاقستاني ها هم مثل ما با تيمي کامل در مسابقات شرکت کرده اند، ضمن اينکه وزنه برداران کره شمالي هم نتايج خوبي گرفته اند و هم اکنون رقابت براي نايب قهرماني بين ما و اين دو کشور است. دراين ميان نتيجه اي که رضائيان در دسته 69 کيلوگرم به دست آورد اندکي ما را از رقابت با قزاقستان عقب انداخت، اما تلاش مي کنيم تا در مسابقات امروز (يكشنبه) نتيجه را جبران کنيم و بالاتر از اين تيم روي سکوي دومي بايستيم. البته من قبلا هم به اين موضوع اشاره داشتم که اولويت ما در مسابقات قهرماني آسيا محک زدن نفرات جوان تيم است، نه کسب نتيجه و رفتن روي سکو. با اين حال تلاش مي کنيم تا نتيجه اي بهتر از بازيهاي آسيايي گوانگجو و رقابتهاي سال 2009 آسيا داشته باشيم.»


 

کد خبر: 20110417143809250
 
     
  آگهی  
 
     
     
 


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها