0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  12:11 PM

يکشنبه 28 فروردين 1390 - 01:30:22 ب.ظ

اخبار مرتبط  

علي دايي در گفتگو با آريا: پرسپوليس همه تيم ها را به يک شکل مي بيند/به دو جام ديگر مي انديشيم
علي دايي در گفتگو با آريا: پرسپوليس بدون جام نمي ماند
علي دايي در گفتگو با آريا: نمي دانم چرا نمي توانيم گل بزنيم!

نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share

کار ناجوانمردانه را استيل آذيني ها انجام دادند نه ما؛

علي دايي در گفتگو با آريا: عامل همه اين اتفاقات سوشا مکاني است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- سرمربي تيم پرسپوليس با اشاره به اتفاقات بازي مقابل استيل آذين گفت: صحنه هايي که بازي پرسپوليس و استيل آذين شاهد بودم مرا ياد حرکت هاي عرب ها انداخت چراکه آن ها هم براي حفظ نتيجه، به شکل نامربوطي اتلاف وقت را در دستور کار خود قرار مي دهد و من فقط خواستم جلوي اين حرکت ضد فوتبالي و ناجوانمردانه را بگيرم.
علي دايي، سرمربي تيم پرسپوليس در پاسخ به اين سؤال که گفته مي شود يکي از گزينه هاي دستيار اولي تيم ملي علي دايي است، به خبرنگار آريا گفت: همواره اعلام کرده ام که عاشق تيم ملي کشورم هستم و از هيچ کمکي به آن کوتاهي نخواهم کرد ولي هرگز نفر دوم نخواهم بود و تمايل دارم که بعنوان سرمربي کار کنم.در شرايط فعلي ترجيح مي دهم که تمام تمرکز خود را روي موفقيت پرسپوليس بگذارم چراکه از قراردادم چند ماهي بيشتر باقي نمانده است البته هنوز از من برنامه اي براي فصل بعدي خواسته نشده ولي اگر چنين اتفاقي بيفتد حتماً وضعيت را بررسي مي کنم که ادامه بدهم يا خير. در هر صورت تمام تلاش خود را انجام مي دهم تا پرسپوليس در پايان فصل به جايگاه قابل قبولي دست پيدا کند.
وي با اشاره به اينکه سوشا مکاني عامل همه اين اتفاقات بوده، تصريح کرد: مي خواهم در خصوص داوري اين مسابقه سکوت کنم چون در گذشته هربار که درباره قضاوت ها اظهارنظر کرده ام مسائل حاشيه اي زيادي به وجود آمده ولي در شرايط فعلي قصد دارم بر روي موفقيت پرسپوليس متمرکز باشم. مسبب همه ماجراها و اتفاقاتي که پس از گل برتري ما به وجود آمد سوشا مکاني سنگربان استيل آذين است چراکه او بعد از گل به همه ناسزا گفت و اگر همان ابتدا از زمين مسابقه خارج مي شد شايد اصلاً چنين اتفاقاتي رخ نمي داد.
دايي در پايان با تأکيد بر اين مسئله که کار استيل آذيني ها ضد فوتبالي و ناجوانمردانه بوده، افزود: در گذشته به دفعات از کشورهاي عربي اين صحنه ها را ديده ايم که آنها براي اتلاف وقت، خود را بيهوده به زمين مي زنند و اين حرکت اصلاً فوتبالي و جوانمردانه نيست و اطمينان دارم که بهترين کار را انجام داديم ولي از کميته انضباطي مي خواهم که به دقت مسائل و اتفاقات را مورد بررسي قرار داده و به همه نگاه يکسان نداشته باشد و البته واقعيت را در ادامه مطرح کند.

کد خبر: 2011

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها