0

ورزشی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  12:09 PM

 
 
 
شنبه 27 فروردين 1390 - 11:31:09 ق.ظ
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
نظرات شما ارسال به دیگران چاپ بدون عکس چاپ با عکس
Bookmark and Share
 
پايان ششمين دوره مسابقات بين المللي روبوکاپ آزاد ايران ؛

تيم MRLدانشگاه آزاد قزوين با شش مقام قهرماني ، درصدر قرار گرفت

بزرگنمایی:  

 خبرگزاري آريا- ششمين دوره مسابقات بين المللي ربوکاپ آزاد ايران با اعلام تيم هاي برگزيده پس از سه روز رقابت فشرده به کار خود پايان داد.
به گزارش خبرگزاري آريا از قزوين، در ليگ ربات خانگي ؛ تيم MRL از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين مقام نخست را به دست آورد و تيم BORG (بورخ) از دانشگاه گرونينگن هلند به مقام دوم دست پيدا کرد.
در ليگ ربات انسان نما Fumanoif از دانشگاه برلين آلمان، تيم parand از دانشگاه آزاد پرند و تيم pnuzrobot  از دانشگاه پيام نور زنجان به ترتيب رتبه هاي اول تا سوم را از آن خود کردند.
 در ليگ شبيه ساز عامل امداد؛  تيم brave circles از دانشگاه شيخ بهايي اصفهان مقام اول،  تيم SEURedsun  از دانشگاه soth east  چين مقام دوم و تيم MRL  دانشگاه آزاد اسلامي قزوين  مقام سوم را به دست آوردند.
براساس اين گزارش ، در ليگ ربات امدادگر مجازي تيم MRL  از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ، تيم SBCE-SAVIOUR از دانشگاه شهيد بهشتي تهران و تيم AOJRFتيم مشترک دانشگاه آمستردام هلند و آکسفورد انگلستان به ترتيب در جايگاه اول تا سوم قرار گرفتند.
 در ليگ نمايش ربات دانش آموزي ؛ تيم خرد از مدرسه خرد رتبه نخست،  تيم SIMORGH  از مدرسه روشنگر رتبه دوم و تيم ROBOFISH از پژوهشکده کرمان رتبه سوم اين دوره از رقابت ها را به دست آوردند.
در ليگ ربات امدادگر دانش آموزي پيشرفته؛  تيم دبيرستان علامه حلي ، رتبه نخست ، تيم parmida –R2 از بنياد فرهنگي آموزشي امام صادق (ع) رتبه دوم و تيم POOYESH از دبيرستان امام صادق رتبه سوم و عنوان بهترين تيم فني را تيم ROBOTOOS کسب کردند.
اين گزارش مي افزايد، در ليگ ربات امدادگر دانش آموزي ابتدايي ؛ تيم مدرسه راهنمايي ابوعلي سينا، SPARK از پژوهش سراي علي ابن ابيطالب (ع) و تيم SRL از مدرسه راهنمايي سما مشهد به ترتيب رتبه هاي اول تا سوم را به خود اختصاص دادند.
در ليگ ربات فوتبال دانش آموزي پيشرفته الف (سنگين وزن)؛ تيم دبيرستان دخترانه فرزانگان تهران مقام نخست، تيم پايدار از دبيرستان علامه حلي 1 و تيم سورنا از دبيرستان علامه حلي 1 مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.
در ليگ ربات فوتبال دانش آموزي پيشرفته (سبک وزن)؛ FAST & SMART از پژوهش سراي دانش آموزي حج امرالله خبازي  از فريدون کنار تنها مقام آور اين ليگ بود.
در ليگ ربات فوتباليست اندازه متوسط از بين سه تيم شرکت کننده در اين ليگ MRL از دانشگاه آزاد قزوين مقام اول را به دست آورد.
براساس اين گزارش، در ليگ فوتبال دانش آموزي پيشرفته ب تيم A.B.P.A از دبيرستان علامه حلي 1، تيم SAEB از پژوهش سراي صائب اصفهان و تيم دبيرستان دخترانه فرزانگان تهران رتبه هاي اول تا سوم اين دوره  از رقابت ها را کسب کردند.
در  ليگ ربات هاي زيردريايي که با رقابت 11 تيم برگزار شد، برنده اول و دوم نداشته و تيم هاي کاسپين و R.T.S از دانشگاه صنعتي شاهرود مقام سوم را به دست آوردند.
همچنين در اين ليگ، امتياز فني طراحي براي بهترين طراحي را تيم MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به دست آورد.
در ليگ ربات هاي پرنده، تيم MRL از دانشگاه آزاد قزوين به مقام نخست، تيم RRL  و چکاوک از دانشگاه علم و صنعت  مقام دوم و تيم Persian Eagle از دانشگاه شهيد بهشتي مقام سوم دست يافتند در اين ليگ بيشترين امتياز فني را MRL کسب کرد.
در ليگ شبيه ساز دو بعدي فوتبال نيز تيم هاي دبيرستان علامه حلي و دانشگاه گيلان و دانشگاه علم و صنعت ايران به ترتيب رتبه هاي اول تا سوم را به دست آوردند.
 براساس اين گزارش در ليگ ربات استاندارد تيم HUMBOLT از آلمان مقام اول ، تيم CEREBEROUS از ترکيه دوم و تيم MRL – SPL   از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به مقام سوم دست يافت.
در ليگ دانشجويي نمايش ربات هاي کاربردي تيم EBINA اول ، تيم DUMAN دوم و تيم RATمقام سوم را به خود اختصاص داد.
در رقابت هاي واقعيت ترکيبي مقام اول را تيم REVTLINGEN LIONS  از دانشگاه راتلينگن آلمان ، مقام دوم را BAHIAMRاز دانشگاه باهيا برزيل و مقام سوم را YRAاز دانشگاه ازاد اسلامي يزد کسب کرد.
در ليگ شبيه ساز سه بعدي فوتبال مقام اول از آن تيم Bold hearts از دانشگاه هرتفورد شاير انگلستان، مقام دوم نيز از آن Apollo3d از دانشگاه پست و مخابرات نانجين چين  شد و مقام سوم نيز به تيم Strive3d ازدانشگاه شانگ هاي چين اختصاص يافت.
در ليگ ربات هاي امدادگر نيز تيم MRL مقام اول ، تيم YRA از دانشگاه ازاد اسلامي يزد دوم و تيم PARS از دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي مقام سوم را به دست آورد.
اين رقابت ها در ليگ فوتباليست سايز کوچک با قهرماني تيم SKUBA  تايلند و نايب قهرماني MRL و مقام سومي تيم Immportals از دانشگاه علم وصنعت ايران به پايان رسيد .
در ليگ ربات مين ياب دستي نيز تيم البرز از دانشگاه آزاد اسلامي  البرز قهرمان ، تيم ACE از پژوهشکده کرمان نايب قهرمان و تيم YRA  از دانشگاه آزاد يزد به مقام سوم رسيد.
در ليگ ربات مين ياب خودکار نيز تيمTMEL  از جهاد دانشگاهي اراک مقام اول، تيم HADI   PASARGAD–  از موسسه هادي تهران مقام دوم و تيم فربد از دبيرستان فرزانگان ساري مقام سوم را به دست آورد.

 

کد خبر:


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها