0

ورزشی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  12:07 PM

سوريان: بزرگترين هدف زندگي ‌ام رسيدن به مدال المپيك است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- دارنده 5 مدال طلاي مسابقات كشتي فرنگي قهرماني جهان رسيدن به سكوي اول بازي هاي المپيك 2012 لندن را بزرگترين هدف زندگي خود عنوان كرد.
به گزارش سرويس ورزشي آريا به نقل از سايت تربيت بدني ايران، حميد سوريان با اشاره به آخرين ضعيت آمادگي بدني اش گفت: خوشبختانه بعد از بازي هاي آسيايي گوانگجو چند مرحله اردوي آمادگي بسيار خوب را پشت سر گذاشته ايم و اكنون شرايط بدني نسبتا ايده آلي دارم، اما همچنان بايد براي رسيدن به حد مطلوب تمريناتم را با فشار بيشتري ادامه دهم.
وي همچنين در رابطه با علل عدم حضورش در مسابقات قهرماني كشتي فرنگي آسيا اظهار داشت: در حال حاضرشرايط تمريني و بدني ام به گونه اي است كه صلاح نمي بينم در مسابقاتي شركت كنم، ضمن آنكه بر اين اعتقاد هم هستم كه مسابقات آسيايي ميداني است براي حضور جوانان تيم ملي تا اين عزيزان نيز بتوانند شرايط خود را ارزيابي كنند و خود را در يك ميدان مهم محك بزنند..
سوريان افزود: طي مذاكراتي كه با كادر فني تيم ملي داشته ام در صورت صلاحديد آنها طي ماههاي خرداد و تير و بسته به شرايط موجود در يك تورنمنت بين المللي حضور خواهم يافت.
وي در ادامه دو هدف سال جاري خود را رسيدن به مدال با ارزش مسابقات جهاني تركيه و كسب سهميه المپيك 2012 لندن عنوان كرد و گفت: براي رسيدن به المپيك لندن بايد نمايش مطلوبي در مسابقات جهاني تركيه داشته باشم، چرا كه اين رقابت ها علاوه بر مسابقات جهاني حكم كسب سهميه المپيك لندن را هم دارد.
سوريان تصريح كرد: تمام برنامه هاي خود را معطوف به كسب عنوان قهرماني اين رقابت ها كرده ام تا با ياري خدا بتوانم پس از مسابقات جهاني با روحيه اي ايده آل و مضاعف خود را براي رسيدن به مدال طلاي المپيك لندن كه بزرگترين هدف زندگي ام است، آماده كنم.
فرنگي كار وزن 55 كيلوگرم تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال كه آيا او نيز اعتقاد به پيشه گرفتن كشتي فرنگي از كشتي آزاد در كشورمان دارد، گفت: به شخصه اعتقاد دارم كه جايگاه كشتي آزاد ايران در دنيا دست نيافتني است، چرا كه قهرمانان و پهلوانان بزرگي از اين رشته در كشورمان به جهان معرفي شده اند، اما بايد قبول كرد كشتي فرنگي ايران در طول ساليان اخير پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته است و رمز آن را هم يكدلي، عشق و انگيزه بسيار بالاي جامعه كشتي فرنگي مي دانم.

کد خبر: 20110416141237

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها