پاسخ به:ورزشی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390 11:29 AM
خبرگزاري آريا- مديرفني و سرپرست تيم استيل آذين با اشاره به بازيکناني که به تازگي اخراج شده اند، گفت: مسئولين باشگاه هزينه هاي زيادي را متحمل شده اند و انتظار دارند که اين تيم به نتايج مطلوبي دست پيدا کند به همين جهت بايد از بازيکناني استفاده شود که با انگيزه و روحيه مضاعفي به ميدان بروند و اين نفراتي را که رسانه ها مي گويند اخراجي من به اين اعتقاد ندارم و فقط به آن ها استراحت داده ام.
محمود ياوري، مديرفني و سرپرست تيم استيل آذين با اشاره به اينکه تمام سعي خود را انجام مي دهيم تا اين تيم در ليگ باقي بماند به خبرنگار آريا گفت: فوتبال ورزشي گروهي است و در زمان مسابقه اگر تعدادي وظايف خود را به خوبي پياده نکنند بدون ترديد به نتايج ايده آل نخواهيم رسيد به همين خاطر اطمينان دارم تا از بازيکنان جوان و با انگيزه در مسابقات باقي مانده استفاده کنم تا شايد از اين طريق، ناکامي ها به پايان برسد و همه سعي خود را براي موفقيت اين تيم انجام خواهم داد.
وي در پايان افزود: براي موفقيت نبايد در گذشته زندگي کنيم و با توجه به اينکه به مديريت باشگاه قول داده ام که تيمي مناسب را وارد ميدان کنم در اين مورد هرگز کوتاهي نخواهم کرد چون براي استيل آذين هزينه زيادي شده و طبيعي است که مسئولين آن انتظار دارند که نتايج درخشاني را برداشت کنند بنابراين با قدرت و تمام توان روند آماده سازي و هماهنگي بازيکنان را دنبال مي کنيم.
کد خبر: 20110411
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم