0

اخبار فرهنگی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار فرهنگی
پنج شنبه 1 اردیبهشت 1390  10:28 AM

مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي: آموزش و پرورش بستر مناسبي براي اوج گرفتن شعر و هنر است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- محمدتقي فخريان گفت: شعر ثروت ملي ما است و آموزش وپرورش بهترين مكان براي استعداديابي و پرورش توانمندي‌ و توليد شعر مي‌باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا، وي اذعان داشت: برگزاري همايش‌هايي اين چنين آن هم در كنار مرقد مطهر ثامن‌الحجج(ع) مي‌تواند زمينه را براي الهام از آن امام همام فراهم سازد و انگيزه‌اي بسيار قوي براي بسترسازي اين ثروت ملي شود.
فخريان با اشاره به فرمايش مقام معظم رهبري(مدظله‌العالي) كه فرمودند: «انقلاب اسلامي زمينه‌ اين استعدادها را فراهم آورده است»، افزود: به بركت انقلاب اسلامي فضاي مناسبي در زمينه‌هاي؛ ايثار و شهادت با 8 سال دفاع‌مقدس، ولايت فقيه و گفتمان استكبارستيزي امام راحل(ره) و ... ايجاد شده است.
وي خاطرنشان كرد: براي من باعث افتخار است كه در اين همايش تعداد دانش‌آموزان شاعر بيشتر از شاعران فرهنگي است و اين خود نشان مي‌دهد كه آموزش وپرورش بستر مناسبي در عرصه شعر مي‌باشد.
مديركل آموزش و پرورش استان ادامه داد: در عرصه فرهنگي شعر مي‌تواند به عنوان يك رسانه به جنگ نرم برخيزد و اين يك حركت پايان‌ناپذير است.
وي با ابراز اميدواري در زمينه فراهم نمودن فضاي مطلوب در آموزش و پرورش بگونه‌اي كه در سال 1404كشوري با تمام توانمندي‌ها در عرصه جهاني حضور يابد به سخنان خود خاتمه داد.
 

 

 

کد خبر: 2011041912050306


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها