0

اخبارفرهنگی

 
azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 620
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبارفرهنگی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  11:30 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
/جشنواره فيلم شهر/
تبريزي: سينما بهترين فرصت ارايه الگو براي انسان شهري است

خبرگزاري فارس: كارگردان فيلم «ليلي با من است»، گفت: سينما نقش موثري در ترويج فرهنگ شهروندي دارد و مي‌توان با ايجاد ارتباط نزديك و موثر ميان مردم و هنر هفتم از ظرفيت‌هاي سينما در ايجاد فرهنگ شهرنشيني استفاده بهينه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي جشنواره فيلم شهر، «كمال تبريزي» افزود: سينما به دليل ويژگي‌هاي بصري يكي از موثرترين رسانه‌ها در ترويج فرهنگ شهرنشيني است.
كارگردان فيلم «پاداش سكوت» ادامه داد: سينما و شهر از يكديگر جدا نبوده و برهم تاثير دارند و ارتباط مردم با اين هنر موجب مي‌شود تا شهروندان به فرهنگ شهرنشيني نزديك شده و متناسب با رشد شهرها اين فرهنگ در شهرهاي تازه تاسيس و در ميان شهروندان ترويج شود.
تبريزي يادآور شد: مردم از طريق آثار سينمايي ساخته شده در زمينه شهر مي‌توانند پيام‌هاي فرهنگي مورد نياز خود را دريافت كنند، از اين رو فيلم‌هايي كه در اين زمينه ساخته مي‌شوند بايد بطور غير مستقيم مقولاتي همچون اخلاق شهروندي و يا تعرف صحيح حقوق شهروندي را ارايه كنند.
وي با بيان اينكه سينما و شهروندان ارتباطي دو سويه با يكديگر دارند، يادآور شد: فيلمسازان با حضور در فضاي شهري و ارتباط موثر با شهروندان مي‌توانند نگاهي واقع گرايانه از شهر را در آثار خود خلق كنند، در اين صورت مردم با يك اثر سينمايي همذات پنداري كرده و پيام آنرا مي‌پذيرند.
وي تاكيد كرد: سينما موثرين هنر در ترويج فرهنگ است از اين رو مي‌توان از اين رسانه استفاده موثري در ترويج فرهنگ شهرنشيني داشت.
تبريزي گفت: هنرهاي مختلف با توجه به پيامي كه در بر دارند، مي‌توانند بر مخاطبان موثر باشند اما آثار سينمايي به دليل ارتباط موثري كه با مخاطبان برقرار مي‌كنند، در انتقال مفاهيم شهري و ارايه الگويي مناسب در تعريف شهري انساني براي انسان شهري تاثير گذار خواهند بود.
اين كارگردان سينما ابراز اميدواري كرد كه جشنواره فيلم شهر فرصتي را براي سينماگران فراهم كنند تا با درك صحيح از شهر گامي موثر در ترويج فرهنگ شهرنشيني بردارند.
چهارمين جشنواره بين المللي فيلم شهر با رويكرد شهر انساني براي انسان شهري از 24 تا 29 شهريورماه امسال در تهران و گيلان برگزار مي شود. براي كسب اطلاعات بيشتر به وب سايت www.urbanfilmfest.ir مراجعه و يا با شماره تلفن 22893143 تماس گيرند.
انتهاي پيام/ا

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها