پاسخ به:اخبارفرهنگی
چهارشنبه 31 فروردین 1390 11:25 PM
خبرگزاري فارس: جمشيد مراديان هنرمند مجسمهساز كه به صورت تخصصي در زمينه مجسمهسازي با چوب فعال است از بيميلي گالريداران براي نمايش مجسمههاي چوبياش خبر داد.

جمشيد مراديان هنرمند مجسمهساز كه به صورت تخصصي بيشتر در زمينه مجسمهسازي با چوب كار ميكند با اعلام اين خبر به خبرنگار هنرهاي تجسمي فارس گفت: قرار بود نمايشگاهي از تازهترين آثار چوبيام را در يكي از گالريهاي تهران به نمايش بگذارم ولي متأسفانه برخي از گالريداران تمايلي براي برپايي نمايشگاه آثار چوبي من نشان ندادند و اعلام كردند كه تنها مجسمههاي برنزي را به نمايش ميگذارند.
وي افزود: اين گالريداران معتقدند كه مجسمههاي چوبي مطابق با سليقه مشتريان آنها نيست و فروش خوبي نخواهد داشت.
مراديان با گلايه از اين گالريدارها گفت: متأسفانه برخي گالريداران تحت تأثير حراجيهاي دوبي و كشورهاي حاشيه خليج فارس گالريهاي خود را به نمايش مجسمههاي برنزي اختصاص دادهاند و باعث شدهاند تا بسياري از مجسمهسازان كه تنها در زمينه چوب كار ميكردند اين روزها به سمت مجسمهسازي با برنز گرايش پيدا كنند.
اين هنرمند صاحب سبك با بيان اين كه يكي از اركان مجسمهسازي كار با چوب است گفت: سليقه و فشارهاي گالريداران باعث نخواهد شد كه من از شيوه كاري خودم دست بردارم چرا كه اين يك باور و اعتقاد است كه نميتوان با تغيير سلايق بازار هنر، آن را تغيير داد.
مراديان درباره سرنوشت برگزاري نمايشگاه تازهترين آثارش كه قرار بود در ارديبهشتماه برگزار شود، اظهار بياطلاعي كرد و گفت: هنوز نميدانم چه خواهد شد اما تحت هر شرايطي من كارم را در زمينه مجسمهسازي با چوب ادامه خواهم داد.
وي درباره آثاري كه آماده نمايش كرده است توضيح داد: تاكنون حدود 30 مجسمه را آماده نمايش كردهام كه اين آثار در مقايسه با آثار قبلي من ابعاد كوچكتري دارند و موضوع آنها نيز متفاوت از گذشته و كاملاً انتزاعي است.
جمشيد مراديان پيش از اين اعلام كرده بود كه تازهترين آثار چوبي خود را در يكي از گالريهاي تهران ارديبهشتماه 90 به نمايش خواهد گذاشت.
مراديان يكي از موفقترين مجسمهسازان ايران در زمينه مجسمههاي چوبي است كه تاكنون در سمپوزيومهاي بينالمللي بسياري از جمله ايتاليا، چين، فرانسه، كانادا و... حضور داشته است.
انتهاي پيام/ف