0

اخبار اقتصادی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار اقتصادی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  10:37 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
با تصويب نمايندگان مجلس؛
دوره اجراي آزمايشي قانون جديد گمرك 5 ساله شد

خبرگزاري فارس: دوره اجراي آزمايشي قانون جديد گمركي با تصويب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي 5 سال تعيين شد.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي گمرك جمهوري اسلامي، دوره اجراي آزمايشي قانون جديد گمركي، امروز با تصويب نمايندگان مجلس شوراي اسلامي 5 سال تعيين شد.
در جلسه علني 31 فروردين ماه سال جاري، زمان اجراي آزمايشي قانون جديد امور گمركي 5 سال 1390 تا 1395 تعيين شد.
كليات و متن لايحه قانون جديد امور گمركي كه داراي 163 ماده است، سوم بهمن سال گذشته در كميسيون اقتصادي مجلس و به شيوه اصل هشتادوپنج قانون اساسي به تصويب رسيده و براي تعيين دوره آزمايشي در دستور كار مجلس قرار گرفته بود.
براساس اصل 85 قانون اساسي، برخي از لوايح به دليل كثرت مفاد آن و به‌منظور جلوگيري از طولاني شدن مدت رسيدگي در صحن مجلس، به كميسيون‌هاي تخصصي ارجاع مي‌شود كه مصوبات اين كميسيون‌ها به منزله تصويب صحن مجلس است.
قانون جديد امور گمركي كه پس از حدود يك دهه تلاش و مطالعه از سوي كارشناسان خبره گمرك ايران و با همكاري ساير سازمان‌هاي ذي‌مدخل در امر تجارت تدوين و تصويب شده است، جايگزين قانون فعلي گمرك (مصوب سال 1350 ) خواهد شد.
به عقيده كارشناسان، قانون جديد گمرك با توجه به الزامات كنوني جامعه تجاري و توسعه دامنه فعاليت‌هاي اقتصادي مي‌تواند پاسخگوي بسياري از نيازها و رافع مشكلات فعلي حوزه‌هاي توليد و تجارت كشور باشد.
انتهاي پيام/ح

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها