0

اخبار فرهنگی

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار فرهنگی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  4:17 PM

مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري قزوين؛

رسيدگي به اعتراض مردم در دستور کار منابع طبيعي است

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان قزوين گفت : رسيدگي به اعتراض و شکايت مردم در خصوص مالکيت اراضي در اختيار منابع طبيعي را به طور جدي دنبال مي‌کنيم چرا‌که اين موضوع در دستور کار منابع طبيعي قرار دارد.
به گزارش خبرگزاري آريا از قزوين، مير "حامد اختري " مدير کل منابع طبيعي و آبخيزداري استان قزوين در سخنان پيش از خطبه‌هاي نماز جمعه در جمع نمازگزاران شهر قزوين بيان داشت: منابع طبيعي در زندگي ما تأثير بسزايي دارد.
وي ادامه داد: طي هفته گذشته شاهد حضور مقام معظم رهبري براي غرس نهال در محل سابق پادگان قلعه‌مرغي بوديم که مقام معظم رهبري در اين جمع مطالب مهمي را در خصوص منابع طبيعي بيان فرمودند که اين مطالب بسيار جامع و مهم است به طوريکه حتي ما که کارمان به طور تخصصي منابع طبيعي است برايمان اين مسائل تازگي داشت.
مديرکل منابع طبيعي استان قزوين اضافه کرد: يکي از مسائلي که امروز در دستور کار منابع طبيعي قرار دارد، موضوع رسيدگي به شکايت‌هاي مردمي در خصوص مالکيت اراضي است که در اين زمينه تاکنون بيش از 400 هزار هکتار زمين را مورد بررسي قرار داده‌ايم که 8 هزار هکتار زمين به مردم از طريق قانوني به مردم واگذار شده است.
وي تصريح کرد: تمام مردم استان به هر فردي که احساس مي‌کنم حقي از او در منابع طبيعي ضايع شده مي‌تواند اين موضوع را پيگيري کند و ما نيز با آمادگي کامل آن را بررسي مي‌کنيم که البته افراد بايد با در دست داشتن مدرک و سند مراجعه کنند.
وي خاطرنشان کرد: ما در دولتي کار مي‌کنيم که شعار آن عدالت‌محوري است بنابر‌اين افراد مي‌توانند اسناد مدارک خود را به ادارات و منابع طبيعي شهرستان حوزه جغرافيايي مربوطه ارائه کنند و ما شکايت آنها را پيگيري مي‌کنيم که در اين راستا کميسيون ماده واحده تشکيل مي‌شود که اين کميسيون تنها مرجع رسيدگي به اين مسائل است. کارشناسان در اين کميسيون موضوع را بررسي و نظر کارشناسي خود را به قاضي اعلام مي‌کنند و در نهايت قاضي نيز رأي را صادر مي‌کند.
اختري اظهار داشت: با همين مکانيزم 8 هزار هکتار از اراضي استان را به مردم بازگردانده‌ايم و با اقداماتي را که داريم، اجازه نمي‌دهيم حق کسي ضايع شود.
البته علاوه بر نظرات کارشناسان به تازگي عکس‌هاي هوايي نيز تهيه شده که در آن سوابق و سابقه کشت زمين‌ها مشخص است که در اين روش حقي از دولت و مردم ضايع نمي‌شود.
وي عنوان داشت: ملاک کار سال 41 است البته از آنجا که در آن روز روزنامه‌ها و رسانه‌ها گستردگي امروز را نداشتند، شوراي نگهبان نيز ممانعت از شکايت و اعتراض مردم را غيرقانوني و غيرشرعي نيز اعلام کرده است. حال با عکس‌هاي هوايي که ملاک عمل ما‌ست، مي‌توانيم به اعتراض مردمي به خوبي رسيدگي کنيم.
مديرکل منابع طبيعي استان قزوين خاطر نشان کرد: در حال حاضر با توجه به گستردگي رسانه‌ها و اطلاع‌رساني تنها يک‌سال فرصت به معترضان داده شده است که مي‌توانند در اين مدت اعتراض خود را نسبت به مالکيت اراضي اعلام کنند.
وي در ادامه با اشاره به موضوع حفاظت در منابع طبيعي اظهار داشت: يکي از برنامه‌هاي مهم در منابع طبيعي موضوع حفاظت است چرا‌که حفاظت از منابع طبيعي موجب مي‌شود تا اين منابع طبيعي براي نسل‌هاي آينده نيز باقي بماند والا اگر از اين منابع به خوبي استفاده نشود آنها از بين خواهند رفت.
وي يادآور شد: ما بايد علاوه بر استفاده از منابع طبيعي آنها را حفاظت کنيم تا براي آيندگان نيز باقي بماند و در اين زمينه خوشبختانه تعامل خوبي با مردم وجود دارد.

کد خبر: 20110416133330781


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها