0

اخبار فرهنگی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:اخبار فرهنگی
چهارشنبه 31 فروردین 1390  4:13 PM

خطبه حضرت زهرا(س) در کلام آيت الله مصباح‌يزدي

بزرگنمایی:  

خبرگزاري آريا- عضو خبرگان رهبري با بيان اين که اگر خطبه حضرت زهرا‌(س) نبود، کسي آن حضرت را نمي‌شناخت، به شرح اين خطبه ارزشمند پرداخت. 
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از مرکز خبر حوزه، آيت­الله مصباح يزدي در جلسه درس اخلاق خود که در دفتر مقام معظم رهبري در قم برگزار شده به شرح خطبه حضرت زهرا(س) پرداختند و گفتند: در اين خطبه بعد از ذکر حمد و ثناء الهي و شهادت به رسالت نبي مکرم اسلام، حضرت زهرا(س) مردم را با عنوان «عبادالله» خطاب قرار مي­دهد و مي­فرمايد: اي بندگان خدا شما تابلوهاي أمر و نهي و حاملين وحي، دين و أمانت­دار خدا هستيد.
ايشان ادامه دادند: حضرت زهرا(س) در بخش ديگر از اين خطبه، مردم را با عنوان »أيهاالناس» مورد خطاب قرار مي­دهند و مي­فرمايند: يا ايها­الناس! بدانيد که من فاطمه هستم و پدرم محمد(ص) است. من حرف نادرستي به زبان نمي­آورم و کار غلطي را انجام نمي­دهم. من دختر کسي هستم که شما را از بدبختي دنيا و آخرت نجات داد. تا پيامبر(ص) زنده بود شما پيرو او بوديد و به دستورات خداوند عمل مي­کرديد. مي­بينم که بعد از رحلت پدرم گرايش­هاي نفاق­آميز در شما پيدا شده است. به جاي اينکه از احکام خداوند متعال حمايت و حراست کنيد، همه اين احکام را فراموش کرده­ايد. گويا فقط اسمي از اسلام براي شما مانده است.
آيت­الله مصباح يزدي اذعان داشتند: حضرت زهرا‌(س) در ادامه خطبه خطاب به متصدي خلافت مي­گويد: آيا تو از پدرت إرث مي­بري  و من نمي­توانم از پدرم إرث ببرم؟!
ايشان با اشاره به اين‌که حضرت زهرا(س) در ادامه اين خطبه از راه احساسي وارد قضيه مي­شود، اظهار داشتند: حضرت زهرا(س) در ادامه خطبه خطاب به انصار حاضر در مسجد مي­فرمايد: اي گروه برجستگان جامعه! اي کساني که همچون بازوي توانا آيين اسلام را حفظ کرديد و از اسلام حضانت کرديد. شمايي که اين خدمات را به اسلام انجام داديد، چطور شده که حال من را ناديده گرفتيد و با اين ظلمي که به من شده اقدامي انجام نمي­دهيد. آيا پدر من نفرمودند که احترام شخصي که فوت کرده به وسيله احترام به فرزندانش حفظ مي­شود؟ خيلي زود راه را به اشتباه رفتيد. آنچه را که من در صدد آن بودم، شما مي­توانستيد آن را انجام دهيد. آيا مي­گوييد که چون پيامبر(ص) از دنيا رفته ما کاري انجام نمي­دهيم؟ آيا در قرآن آمده که وقتي پيامبر(ص) از دنيا رفت شما دست از دين برداريد؟.

کد خبر: 201104151147

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها