پاسخ به:اخبار فرهنگی
چهارشنبه 31 فروردین 1390 3:44 PM
خبرگزاري آريا- حجت الاسلام "علي اسماعيليان"در جريان بازديد خود از اصحاب رسانه از هفته نامه "بامداد لرستان" ديدار کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، اسماعيليان در اين ديدار پايهريزي يک کشور اسلامي را فرهنگ عنوان کرد و گفت: در تلاش هستيم با برنامهريزي و ايجاد نظم و انضباط در اجرايي کردن امور، فضاي فرهنگي را رصد کرده و از دريچه فرهنگي به امور نگاه کنيم.
وي توجه به ارتقاي کيفيت در نشريات محلي را مورد تاکيد قرار داد و گفت: توجه به آموزش در ارتقاي کيفيت نشريات در ابعاد مختلف ضروري است و بايد اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي براي آموزش هاي کاربردي برنامه ريزي کنند.
حجت الاسلام اسماعيليان با اشاره به رسالت اصلي نشريات ومطبوعات در جامعه امروزي افزود: تقويت باورهاي ديني و هويت اصيل اسلاميسرلوحه فعاليت هاي نشريات و مطبوعات محلي در جامعه امروزي است که بايد بيشاز پيش مورد توجه قرار گيرد.
"عزت الله چنگايي"، مدير مسئول هفته نامه "بامداد لرستان"، نيز در اين ديدار اظهار داشت:فضاي اداره ارشاد براي مخاطبين بايد توأم با بزرگي وکرامت باشد.
وي در ادامه به رشد سه برابري يارانه مطبوعات در دولت دهم اشاره کرد و پيشنهاد تشکيل شوراي مشورتي مطبوعات را جهت ساماندهي و تعامل مطبوعات با يکديگر را ارائه نمود که مورد استقبال مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي لرستان قرار گرفت.
وي در ادامه افزود: آنچه براي ما اهميت دارد، انعکاس صادقانه اخبار، تلاش در راستاي ارتقاء فرهنگي جامعه، نشر و گسترش فرهنگ اسلامي و بيان ديدگاهها و انتقادات مردم و ايفاي نقش پل ارتباطي مردم با مسوولان به صورت صادقانه است.
مدير مسئول هفته نامه "بامداد لرستان" تصريح کرد:اميد آفريني ،عدم استفاده از تيتر منفي و نگاه مثبت به رويدادها و عدم نگاه مادي به رپورتاژهاي فرهنگي از سياستهاي اصلي اين هفته نامه مي باشد.
کد خبر: 2011041
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم