پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 31 فروردین 1390 3:30 PM
خبرگزاري آريا- وزير امور خارجه کشورمان در ديدار نايب رييس کنگره ملي نمايندگان خلق چين، بر لزوم شتاب بخشيدن به توسعه روابط دو کشور تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه العالم، علي اکبر صالحي ديروز در ديدار خانم `چن جي لي` ضمن اشاره به جايگاه و اهميت دو کشور جمهوري اسلامي ايران و جمهوري خلق چين که مي توانند به عنوان دو اقتصاد مکمل يکديگر باشند، اظهار داشت براي شتاب بخشيدن به سرعت توسعه روابط و ايجاد زمينه هاي تعميق آن بايد موانع موجود بر سر راه توسعه روابط را برداريم.
صالحي در اين ديدار با اشاره به مراسم چهلمين سالگرد برقراري روابط ايران و چين که قرار است بزودي در پايتخت هاي دو کشور برگزار شود؛ اظهار داشت: بايد دو کشور از اين فرصت استفاده کرده و ظرفيت ها و امکانات يکديگر را بخوبي معرفي کنند تا ضمن شناسايي زمينه هاي بسيار زياد همکاري، در جهت پيشبرد آن از اين ظرفيت ها استفاده کرد.
خانم چي جي لي نيز در اين ديدار گفت: ما کاملا با مواضع شما موافقيم و دوستي دو کشور چين و ايران سابقه تاريخي دارد و دلايل مثبت بسياري را نيز مي توان براي توسعه روابط بين دو کشور؛ برشمرد.
نايب رييس کنگره ملي نمايندگان خلق چين، جمهوري اسلامي ايران و چين را دو کشور مهم در صحنه بين المللي و منطقه اي ذکر کرد که همکاري آنها براي ثبات و برقراري صلح در آسيا و جهان موثر خواهد بود.
وي افزود: سياست توسعه روابط با ايران براي چين يک گزينه پايدار و راهبردي است خصوصا همکاري هاي انرژي دو کشور براي ما داراي اهميت است و ما ظرفيت بالاي همکاري داريم زيرا ايران دوست صميمي چين مي باشد.
وي اظهار اميدواري کرد مراسم چهلمين سالگرد تاسيس روابط دو کشور به نحو باشکوهي برگزار شود و مسئولين دو کشور با برنامه ريزي دقيق در مورد برگزاري اين مراسم روابط في مابين را بيش از پيش تحکيم بخشند.
کد خبر: 2011042011334526
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم