پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 31 فروردین 1390 3:28 PM
خبرگزاري آريا- پليس بحرين درپي سرکوب شديد مردم در جريان تظاهرات ضد دولتي اين کشور، شش معلم زن را از مدرسهاي در شهر المحرق ربوده است.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از پرس تي وي، شاهدان گفتهاند، اين معلمان روز سهشنبه (31 فروردين) ربوده شدهاند.
نيروهاي امنيتي بحرين روز دوشنبه (30 فروردين) نيز هشت معلم و چندين دانشآموز را در شهر حمد بازداشت کردند.
در اين ميان، وزارت آموزش بحرين عليه مقامات مدارس که در تظاهرات ضد دولتي و اعتصابات شرکت ميکنند، کميتهاي را تشکيل داده است.
گزارشها حاکي از آن است که تا کنون برخي از مديران، کارکنان و معلمان مدارس بحرين به منظور بازجويي احضار شدهاند.
هزاران معلم در پي فراخوان جامعه معلمان بحرين و به منظور اظهار همبستگي با انقلاب اين کشور، در ماه فوريه و همچنين در ماه مارس اعتصاب کردند.
مردم بحرين از 14 فوريه و با هدف پايان دادن به حکومت چند ده ساله خاندان آل خليفه در اين کشور اعتصاب کردهاند.
تظاهرکنندگان اظهار داشتهاند، تا زماني که به خواستههايشان از قبيل آزادي، حکومت مشروطه و داشتن نماينده در دولت نرسند، به تظاهرات خود ادامه خواهند داد.
نيروهاي بحريني به کمک نظاميان سعودي، امارات متحده عربي و کويت معترضين را سرکوب ميکنند. از زمان آغاز انقلاب مردمي در بحرين تا کنون شمار زيادي از مردم ناپديد شدهاند.
کد خبر: 2011042011160521
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم