پاسخ به:اخبار جهان
سه شنبه 30 فروردین 1390 5:30 PM
خبرگزاري آريا- رييس جمهوري اسلامي ايران با اشاره به توطئه جديد دشمنان براي ايجاد تفرقه و درگيري هاي منطقه اي و ايجاد جنگ ميان ملت ها و دولتها، بر ضرورت هوشياري همه و بويژه دولتهاي منطقه تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبکه العالم، محمود احمدي نژاد صبح امروز در سخناني در مراسم روز ارتش در حرم مطهر حضرت امام خميني (ره) گفت: امروز دشمنان با چهره و شعارهاي ديگر و طراحي هاي جديد به ميدان آمده اند.
وي افزود: آنها در پي ايجاد تفرقه و درگيري هاي منطقه اي ، تخريب و راه انداختن جنگ ميان ملت ها و دولت ها براي مصرف کردن سلاح ها و ايجاد فرصت جايگزيني و تحکيم پايه هاي سلطه شيطاني خود هستند.
احمدي نژاد تاکيد کرد: امروز ملت ايران و ملت ها هوشيارند و همه در منطقه ما و کل جهان بايد مراقبت کنند زيرا نظام سرمايه داري رو به اضمحلال همه توان سياسي ، نظامي و فريبکاري خود را بسيج کرده است تا خود را از مرگ حتمي نجات دهد.
احمدي نژاد خاطرنشان کرد: همه بويژه دولت هاي منطقه بايد هوشيار باشند ؛ آمريکا دوست صادقي نيست و تجربه نشان داده که هميشه عليه دوستانش شمشير کشيده و خيانت کرده است.
رييس جمهوري اسلامي ايران با اشاره به سرنوشت صدام، افزود: آمريکا براي حفظ نفوذ و پايه هاي سلطه خود در کشورها حاضر است کساني را که20 يا30 سال براي او نوکري کرده و حيثيت خود و ملت ها و منافع خود را فداي سردمداران آمريکايي و صهيونيستي کرده اند قرباني کند و کنار بگذارد تا منافع خود را حفظ کند.
دشمن بدنبال ايجاد تنش ايراني - عربي و شيعه – سني است
رييس جمهوري تصريح کرد: همه بايد هوشيار باشند، اگر کسي در نقشه آمريکا بازي کند، ملت ها آنها را نخواهند بخشيد و بداند که آينده اي نخواهد داشت.
احمدي نژاد در ادامه خاطرنشان کرد: طراحي دشمن ايجاد جنگ ميان ملت ها و دولت هاست؛ او مي خواهد تنش ايراني - عربي و شيعه و سني درست کند و اين ها همه ساخته و پرداخته آمريکا و متحدان اوست.
احمدي نژاد افزود: ملت ايران و قواي مسلح ايران ضامن امنيت ، عزت ، دوستي و صلح و برادري ملت هاي منطقه و همه ملت هاي عالم است.
رييس جمهوري ادامه داد: ملت و دولت ايران و حاکميت ايران دوست صميمي همه ملت ها ، خواهان اعتلا و پيشرفت و عزت همه ملت ها به ويژه ملت هاي منطقه است.
احمدي نژاد تاکيد کرد: منطقه امن در گرو همکاري و همدلي و همراهي صادقانه همه دولت ها و ملت هاست.
رييس جمهوري افزود: من مطمئنم اين بار نيز با هوشياري ملت ها و سياستمداران و دلسوزان و انشاءالله همراهي دولت ها با ملت ها توطئه جديد مستکبران هم نقش بر آب خواهد شد.
احمدي نژاد ادامه داد: من يقين دارم سردمداران صهيونيستي حاکم بر آمريکا که به دنبال نجات رژيم صهيونيستي هستند اين بار نيز شکست خواهند خورد.
رييس جمهوري گفت: دوره تاريخي صهيونيسم و سرمايه داري ظالم و ضد انساني به پايان رسيده است، و اين فريبکاري ها ، دخالت ها و برخوردهاي دوگانه و زورگويي ها و تحميل ها آنها را نجات نخواهد داد.
احمدي نژاد گفت: آنها بدنبال تثبيت و نجات رژيم صهيونيستي بعنوان پايگاه مهم سردمداران استکبار در منطقه ما هستند اما بدانند به فضل الهي طراحي هاي آنها جز ذلت و جز خذلان و جز بي آبرويي و شکست براي آنها نتيجه اي نخواهد داشت.
خاورميانه و جهان جديد، بدون آمريکا و اسرائيل محقق خواهد شد
رييس جمهوري افزود: گفتند بدنبال خاورميانه جديدند؛ من باز هم تکرار مي کنم بله ملت هاي منطقه هم به دنبال خاورميانه جديدند و ملت هاي دنيا همه به دنبال جهان جديد هستند، اما خاورميانه جديد و جهان جديد بدون حضور سلطه آمريکا و بدون حضور رژيم جعلي و جنايتکار صهيونيستي به فضل الهي محقق خواهد شد، و دشمنان ملت ها راهي جز پذيرش شکست خود و عزت ملت ها نخواهند داشت.
رييس جمهوري در پايان با تبريک مجدد روز ارتش و نيروي زميني ارتش گفت: نيروهايي که تحت امر ولايت هستند، در واقع تحت مديريت امام عصر(عج) قرار دارند و کسي که تحت مديريت انسان کامل است، در واقع تحت مديريت خدا و شکست ناپذير است.
کد خبر: 2011041813103828
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم