پاسخ به:اخبار کل
سه شنبه 30 فروردین 1390 4:14 PM
خبرگزاري فارس: دارنده مدال طلاي آبهاي آرام بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: با رفتن شفر نگران ادامه تمرينات خود براي رسيدن به سهميه المپيك هستم.

احمدرضا طالبيان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: دو هفته پيش و به يكباره چندماه پيش از مسابقات انتخابي المپيك سرمربي آلماني ايران را ترك كرد و اين در حالي بود كه وي بر اساس يك برنامه 5 ساله در كنار قايقرانان ايراني حضور داشت.
وي افزود: نميدانم وي به چه دليلي از ايران رفت اما مسئله مهم براي من اين است كه در حال حاضر نگران ادامه روند تمرينات آمادگي خود هستم به طوري كه نميدانم در كدام مرحله از تمرينات بسر ميبرم و در ادامه چه كار بايد انجام دهم.
طالبيان با اشاره به حضور اقليمي به عنوان سرمربي تيم ملي آبهاي آرام تصريح كرد: بر اساس تصميم فدراسيون اقليمي هدايت تمرينات ما را بر عهده خواهد گرفت اما موضوع مهم اين است كه ما در چند سال گذشته با سيستم مربي آلماني تمرين كردهايم و براي تغيير سيستم در زمان باقي مانده براي المپيك مطمئنا دچار مشكل خواهيم شد.
دارنده مدال طلاي كاياك يك نفره بازيهاي آسيايي گوانگجو در خصوص برنامه اعزام به كاپ يك جهاني عنوان كرد: رواديد من صادر شده است اما با رفتن شفر براي رفتن به اين مسابقات مربي همراه ندارم. بايد منتظر باشيم تا وضعيت صدور رواديد اقليمي نيز مشخص شود.
انتهاي پيام/