0

اخبار کل

 
goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:اخبار کل
سه شنبه 30 فروردین 1390  4:09 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
هشدار كاخ‌ سفيد به شهروندان آمريكايي/
براي حفظ جان خود به فيس‌بوك مراجعه كنيد

خبرگزاري فارس: دولت آمريكا اعلام كرده است كه براساس طرحي جديد، هشدار حملات تروريستي در زمان مقتضي به‏صورت آن‏لاين در سايت‎هاي اجتماعي فيس‌بوك و توئيتر به نمايش درخواهد آمد.

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي و جنگ نرم خبرگزاري فارس، دولت آمريكا براي هدايت هرچه بيشتر مردم اين كشور به سوي شبكه هاي اجتماعي اعلام كرده است كه براساس طرحي محرمانه در صورتي كه اعلام خطرهاي تروريستي به مردم منجر به افشاي عمليات هاي جاسوسي يا تجسسي آمريكا شود، سازمان امنيت ملي آمريكا مي تواند از اعلام برخي از اين هشدارها و خطرهاي تروريستي به مردم صرف‎نظر و خودداري كند.

گفتني است سيستم اعلام خطر تروريستي داراي مراحل و سطوح خاصي از مخاطبان است؛ بدين صورت كه در صورت احتمال وقوع حملات تروريستي ابتدا به اعضاي كنگره آمريكا، سپس مقامات سازمان هاي ضدتروريستي در ايالات و شهرها و بعد از آن به فرمانداران و شهرداران و در نهايت به مردم اعلام خواهد شد.

طبق طرح جديد، وضعيت هاي هشدار در زمان مقتضي به صورت آن‎لاين در سايت هاي اجتماعي فيس‌بوك و توئيتر به نمايش درخواهد آمد و قرار است اين سيستم از 27 آوريل سال جاري ميلادي راه‎اندازي شود.

انتهاي پيام/پ*

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها