پاسخ به:اخبار جهان
سه شنبه 30 فروردین 1390 3:57 PM
خبرگزاري آريا- وزراي خارجه كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس پس از نيمه تمام ماندن گفت و گوهايشان در عربستان روز سه شنبه در ابوظبي براي ادامه مباحث در مورد يمن تشكيل جلسه مي دهند.
به گزارش آريا به نقل از واحد برون مرزي، وزراي خارجه شوراي همكاري خليج فارس ماه گذشته نيز در باره يمن تشكيل جلسه دادند و در مورد ايجاد يك كميته كه با طرفهاي درگير در اين كشور مذاكره كند، به توافق رسيدند اما اين طرح هرگز اجرايي نشد.
گفته مي شود اين كميته خواستار كناره گيري رييس جمهوري يمن از قدرت شده بود كه با مخالفت `علي عبدالله صالح` مواجه شد و مذاكرات آن پيش از شروع متوقف گرديد.
در نشست يكشنبه گذشته رياض ، وزراي خارجه شوراي همكاري خليج فارس به توافق رسيدند كه نشست ويژه اي در ابوظبي داشته باشند.
اين نشست به بررسي مساله يمن و دعوت از دولت عبدالله صالح و نمايندگان مخالفان وي خواهد پرداخت تا دو طرف را براي آغاز مذاكرات و اتمام اعتراضات مردمي در اين كشور تشويق كند.
اين طرح از سوي وزراي خارجه كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس با عنوان `اصول خليج فارس` ناميده شده است.
درگيريها در يمن در هفته هاي اخير به كشته شدن دهها نفر از معترضين توسط ارتش وابسته به عبدالله صالح منجر شده است.
رييس جمهوري يمن حاضر به ترك قدرت نيست و از هر وسيله براي سركوب معترضين در خيابانهاي اين كشور استفاده مي كند.
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم